Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση για τον Κώστα Πουρναρά (Μπόση) στην Ανέζα Άρτας

Βίντεο από την εκδή­λω­ση τιμής και μνή­μης για τον αγω­νι­στή δάσκα­λο και λογο­τέ­χνη Κώστα Πουρ­να­ρά (Μπό­ση), που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε το Σάβ­βα­το 23 Γενά­ρη 2016 στην Ανέ­ζα Άρτας. Την εκδή­λω­ση (ανα­λυ­τι­κή παρου­σί­α­ση μπο­ρεί­τε να δεί­τε εδώ) διορ­γά­νω­σαν ο Σύλ­λο­γος Δασκά­λων και Νηπια­γω­γών Νομού Άρτας, ο Σύλ­λο­γος Γυναι­κών Αμβρα­κι­κού και το ηλε­κτρο­νι­κό περιο­δι­κό ΑΤΕΧΝΩΣ.

Στην ασφυ­κτι­κά γεμά­τη αίθου­σα εκδη­λώ­σε­ων του παλιού δημο­τι­κού σχο­λεί­ου της Ανέ­ζας, όπου πριν από 80 χρό­νια δίδα­ξε ο Κώστας Πουρ­να­ράς, άνθρω­ποι όλων των γενιών και των ηλι­κιών τίμη­σαν τον κομ­μου­νι­στή που στρα­τεύ­τη­κε στο πλευ­ρό των αδι­κη­μέ­νων και κατα­πιε­σμέ­νων και αφιέ­ρω­σε τη ζωή και το έργο του στην πάλη για το δίκιο του λαού και το σοσιαλισμό.

Το βίντεο που παρου­σιά­ζου­με είναι το ρεπορ­τάζ που ετοί­μα­σαν η δημο­σιο­γρά­φος Βίκυ Ευαγ­γε­λί­ου και ο εικο­νο­λή­πτης Κώστας Μπε­κα­τώ­ρος και προ­βλή­θη­κε στον τηλε­ο­πτι­κό σταθ­μό της Άρτας Art TV.

Ευχα­ρι­στού­με το Art TV που ανάγ­γει­λε και κάλυ­ψε τηλε­ο­πτι­κά την εκδή­λω­σή μας και συντέ­λε­σε, μαζί με άλλα Μέσα Μαζι­κής Ενη­μέ­ρω­σης και Μέσα Κοι­νω­νι­κής Δικτύ­ω­σης, στην επι­τυ­χία της.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο