Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κώστα Τριανταφυλλίδη «Αστρικός χάρτης»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Κώστας Τρια­ντα­φυλ­λί­δης και η Protasis Music σας καλούν  τη Δευ­τέ­ρα 29 Φεβρουα­ρί­ου και ώρα 20.30 στον ΡΥΘΜΟ stage για την παρου­σί­α­ση του νέου δίσκου του Κώστα Τρια­ντα­φυλ­λί­δη «Αστρι­κός χάρτης».

Τον δίσκο θα παρου­σιά­σει ο δημο­σιο­γρά­φος και μου­σι­κός παρα­γω­γός Γιώρ­γος Τσά­μπρας και στη συνέ­χεια  οι συντε­λε­στές του δίσκου  θα παρου­σιά­σουν ζωντα­νά τα τραγούδια.

Η είσο­δος είναι ελεύθερη.

Πρό­κει­ται μία δισκο­γρα­φι­κή δου­λειά η οποία αγκα­λιά­ζει μου­σι­κά το αυθε­ντι­κό λαϊ­κό τρα­γού­δι και χαρα­κτη­ρί­ζε­ται από ειλι­κρί­νεια και αμε­σό­τη­τα τόσο στον στί­χο όσο και στη μουσική.

Ο Αστρι­κός Χάρ­της περι­λαμ­βά­νει 9 τρα­γού­δια σε μου­σι­κή των Κώστα Τρια­ντα­φυλ­λί­δη, Βαγ­γέ­λη Μαχαί­ρα και Άρη Κού­κου και στί­χους των Ηλία Κατσού­λη, Γιάν­νη Μπε­λε­σιώ­τη, Λίλιαν Δημη­τρα­κο­πού­λου, Πέπης Δου­ρέ­κα, Γρη­γό­ρη Μαρι­νά­κη και Κώστα Τρια­ντα­φυλ­λί­δη. Στα φωνη­τι­κά συμ­με­τέ­χει η Μαρία Τσάμη.

Αξί­ζει να σημειω­θεί πως το τρα­γού­δι  Αγά­πες που παλιώ­σα­τε  σε στί­χους της Πέπης Δου­ρέ­κα και μου­σι­κή του Κώστα Τρια­ντα­φυλ­λί­δη ερμη­νεύ­ει ο Γιώρ­γος Νταλάρας.

Τίτλοι τρα­γου­διών:

  1. ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΓΑΠΗ
    2. ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    3. ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΟ
    4. ΑΓΑΠΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙΩΣΑΤΕ
    5. ΟΤΑΝ ΣΜΙΓΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ
    6. ΒΗΜΑΤΑ ΒΑΡΙΑ
    7.  ΞΕΝΗ
    8. ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΓΙΑ ΔΥΟ
    9. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

 

Λίγα λόγια για τον  Κώστα Τριανταφυλλίδη.

Γεν­νη­μέ­νος στην Τασκέν­δη ήρθε στην Ελλά­δα το 1980.  Σπού­δα­σε μου­σι­κή στο Πρό­τυ­πο Μου­σι­κό Κέντρο Πει­ραιά και στο Κεντρι­κό Ωδείο του Κώστα Κλάβ­βα από όπου πήρε το πτυ­χίο των ανώ­τε­ρων θεωρητικών.

Παράλ­λη­λα ασχο­λή­θη­κε και με την βυζα­ντι­νή μου­σι­κή και τα παρα­δο­σια­κά όργα­να στο τμή­μα παρα­δο­σια­κής μου­σι­κής στο Π.Μ.Κ.Π.

Το 1999 συνερ­γά­στη­κε με την Μαρι­νέλ­λα στον κύκλο συναυ­λιών με τίτλο ” Με βάρ­κα το τρα­γού­δι” στο Ηρώ­δειο, το Μέγα­ρο Μου­σι­κής, το Θέα­τρο Γης και το Ο.Α.Κ.Α.

Στη συνέ­χεια  συνερ­γά­στη­κε με τον Αντώ­νη Καλο­γιάν­νη, τη Σωτη­ρία Λεο­νάρ­δου, τον Γιάν­νη Σπα­νό, τη Βίκυ Μοσχο­λιού, τον Δήμο Μού­τση κ.ά.

Από το 2009 μέχρι το 2012 εμφα­νί­στη­κε με τον Δημή­τρη Μητρο­πά­νο σε νυχτε­ρι­νά κέντρα και συναυ­λί­ες και μαζί πραγ­μα­το­ποί­η­σαν περιο­δεία στις Η.Π.Α και τον Καναδά.

Στη δισκο­γρα­φία πρω­το­εμ­φα­νί­στη­κε το 2009 με τον δίσκο «Κι άλλη μέρα πέρα­σε»  και το 2012  ακο­λού­θη­σε ο δίσκος «Είν’ η σει­ρά σου» .

Πλη­ρο­φο­ρί­ες- επι­κοι­νω­νία                                                                                                                    Protasis  Music

Ίρια Κατσα­ντώ­νη

Τηλ:  2103608040

6932077374

Ρυθ­μός stage

Μαρί­νου Αντύ­πα 38, Ηλιού­πο­λη 16345

Τηλ. 210 975 0060

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο