Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Όταν ο Μωά­μεθ δεν πηγαί­νει στο βου­νό, τότε πάει το βου­νό στο Μωά­μεθ, λέει μια ελλη­νι­κή παροι­μία βγαλ­μέ­νη απ’ τα κατά­βα­θα της ελλη­νι­κής ψυχής. Λέγε­ται στις περι­πτώ­σεις , που κάποιος παίρ­νει την πρω­το­βου­λία να συνα­ντή­σει ο ίδιος αυτόν ο οποί­ος δεν τον επισκέπτεται.

Στις 4 Φεβρουα­ρί­ου 2013 ο Αλέ­ξης Τσί­πρας ανέ­βη­κε στο αγρο­τι­κό αυτο­κί­νη­το του Γιάν­νη Βάγ­γου στον Ορχο­με­νό  (βλέ­πε  και εδώ)  για να συμπα­ρα­στα­θεί στους αγω­νι­ζό­με­νους αγρό­τες. Τώρα οι αγρό­τες έχουν στή­σει μπλό­κα απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλά­δα για να απο­κρού­σουν το νόμο — λαι­μη­τό­μο της συγκυ­βέρ­νη­σης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το ασφαλιστικό.

Οι αγρό­τες ζητά­νε συνά­ντη­ση με τον πρω­θυ­πουρ­γό Αλέ­ξη Τσί­πρα. Ο πρω­θυ­πουρ­γός θα δια­βεί απ’ το Ντα­βός στο  ΤΑΕ ΚWON DO στο Παλιό Φάλη­ρο, την Κυρια­κή 24 Γενά­ρη 2016, ώρα 6:30 μμ, για να γιορ­τά­σει τον ένα χρό­νο της Κυβέρ­νη­σης.  Και τα μπλό­κα της αγρο­τιάς δεν έχουν παρά να ακο­λου­θή­σουν την ελλη­νι­κή παροι­μία: Για να συνα­ντή­σουν τον πρω­θυ­πουρ­γό, να το γιορ­τά­σουν και να το …γλε­ντή­σουν με την κυβέρ­νη­ση της Αριστεράς!

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο