Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Άδωνις Γεωργιάδης σε νέο ρεσιτάλ ξεδιαντροπιάς: «Ας ανάψουμε ένα κεράκι σε όσους ψηφίσαμε τα μνημόνια»

Δεν χάνει ευκαιρία να προκαλεί, ακόμη και σε συνθήκες καραντίνας, τον ελληνικό λαό ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με απαράδεκτες δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

Για άλλη μια φορά, χωρίς ίχνος ντροπής, βγήκε στην εκπομπή του Γ. Τράγκα να υμνήσει τα μνημόνια: «Ας ανάψουμε ένα κεράκι σε όσους ψηφίσαμε τα μνημόνια και ας καταλάβουμε ότι σώζεται ο ελληνικός λαός γιατί μείναμε στην Ευρώπη. Αν δεν ήμασταν στην Ευρώπη, θέλω να σκεφτείτε τι θα συνέβαινε τώρα», δήλωσε ο υπουργός του κ. Μητσοτάκη.

Για ποια Ευρώπη άραγε μιλάει ο Άδωνις; Για την Ε.Ε που δεν έδειξε ίχνος αλληλεγγύης απέναντι στην Ιταλία και την Ισπανία που μετράνε χιλιάδες νεκρούς από τον κορωνοϊό. Για την Ευρώπη που το νεοφιλελεύθερο κύμα ιδιωτικοποιήσεων και εμπορευματοποίησης δεν έχει αφήσει όρθιο ούτε κολυμπηθρόξυλο στα δημόσια συστήματα Υγείας.

Αυτά τα λέει ο ίδιος ανεκδιήγητος κύριος που πριν λίγα χρόνια δήλωνε δημόσια το φόβο του μην… του πάρει τη δόξα των απολύσεων ο Τόμσεν και το ΔΝΤ! Αυτός που μιλούσε για απολύσεις γιατρών και τους απειλούσε κάθε τρεις και λίγο.

Εύγε, κ. Μητσοτάκη, «άξιο» μέλος της κυβέρνησης σας ο Άδωνις!

Τώρα, σε ότι αφορά το κεράκι που μας κάλεσε ο κ. Γεωργιάδης να ανάψουμε, ενδεχομένως να το πράξουμε κάποια στιγμή: όταν οι «Γεωργιάδηδες» και η τάξη που εκπροσωπούν ξεκουμπιστούν μια και καλή απ’ την εξουσία.