Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Άνδρες την Ασφάλειας μπήκαν σε σχολείο σε ώρα λειτουργίας για να ανακρίνουν τους διδάσκοντες!!!

Άνδρες την Ασφάλειας εισήλθαν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, (μετά την καταγγελία που έκανε γονέας στην Αστυνομία γιατί το παιδί του έχασε στο σχολείο το ειδικό ορθοδοντικό μασελάκι του), χωρίς προειδοποίηση και σε ώρα λειτουργίας της σχολικής μονάδας για να ανακρίνουν τους διδάσκοντες!!!

Το απαράδεκτο αυτό περιστατικό καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης», τονίζοντας ότι «θίγει τους εκπαιδευτικούς ως παιδαγωγούς και επιστήμονες. Το σχολείο δεν είναι χώρος που η Ασφάλεια μπορεί να δρα όποτε θέλει και χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η παρουσία μαθητών, να καλεί τους εκπαιδευτικούς να “δώσουν λόγο”».

Προσθέτει επίσης ότι «η Ασφάλεια όφειλε να έχει ενημερώσει τη διεύθυνση του σχολείου και κατόπιν συνεννόησης και με συγκεκριμένο ραντεβού, να προχωρήσει στην προβλεπόμενη εξέταση.

Κανένας, όποιο τίτλο και να φέρει, δεν έχει δικαίωμα να μπαίνει στο χώρο που διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας σαν να ήταν “τσιφλίκι” του! Στο σχολείο τα προβλήματα που προκύπτουν τα λύνουμε με παιδαγωγικό τρόπο!».