Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ένας «προοδευτικός» κολαούζος της εκάστοτε συντηρητικής πολιτικής…

Αναπληρωματικός του Χρυσοχοΐδη: Αυτόν τον ρόλο επιφύλασσε για τον εαυτό του ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Θ. Μαργαρίτης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή. Απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΚΚΕ Γ. Δελή, το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ επέλεξε ένα ανερμάτιστο υβρεολόγιο απέναντι στο ΚΚΕ, όπως ότι «εσείς και η Εκκλησία είστε τα ίδια δόγματα», «λέτε τα ίδια με την Εκκλησία», συσχετίζοντας τα ασυσχέτιστα, προσπαθώντας να ταυτίσει τις εργατικές κινητοποιήσεις που τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας με τις θρησκευτικές λειτουργίες! Θυμίζουμε πως το ΚΙΝΑΛ είχε αρνηθεί να καταδικάσει την απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης για την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 3 ατόμων μπροστά στον εορτασμό του Πολυτεχνείου.

Πίσω από τα διάφορα ασυνάρτητα, αυτό που θέλουν να πουν είναι ότι πρέπει να «το βουλώσουν» τα Συνδικάτα, οι εργαζόμενοι, η νεολαία, να μη διεκδικούν και να κάτσουν στα αυγά τους. Αυτό το απέδειξε στην ίδια εκπομπή και ο ίδιος ο Θ. Μαργαρίτης που …στραβοκατάπινε ακούγοντας από τον βουλευτή του ΚΚΕ πως η κυβέρνηση πρέπει να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων.

ΥΓ: Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ επαναλάμβανε κάθε λίγο πως «δογματικός δεν είμαι». Κάθε άλλο. Η πολιτική διαδρομή του Θ. Μαργαρίτη («ΚΚΕ εσωτερικού», Συνασπισμός, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και πλέον ΚΙΝΑΛ) αποδεικνύει τη δογματική προσήλωσή του στον ρόλο «προοδευτικού» κολαούζου της εκάστοτε συντηρητικής πολιτικής…

902.gr