Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Έρευνες της αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία για τον εντοπισμό και την σύλληψη του Μπαρμπαρούση

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του χρυσαυγίτη βουλευτή, Κώστα Μπαρμπαρούση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομερίου και της Κατούνας, όπως επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, σε περίπτωση που ο Κώστας Μπαρμπαρούσης επιχειρήσει να κινηθεί προς νομούς της Στερεάς Ελλάδας ή της Ηπείρου.

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης, μιλώντας στη Βουλή, ζήτησε να παρέμβει η στρατιωτική ηγεσία για να συλλάβει ο στρατός τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας. Ο βουλευτής τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, ενώ σε νεότερη δήλωσή του προσπάθησε να ανασκευάσει τα λεγόμενά του, υποστηρίζοντας ότι «οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου -τις οποίες ανακαλώ- επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη συνταγματική νομιμότητα».

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για το κακουργηματικό αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας.

Σε μια κίνηση τακτικής προκειμένου να μην ασκηθεί δίωξη σε όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, η εγκληματική οργάνωση διέγραψε τον Κ. Μπαρμπαρούση.

ΚΚΕ: Η προσχηματική διαγραφή Μπαρμπαρούση είναι τυπικό δείγμα της θρασυδειλίας της Χρυσής Αυγής

Θ. Παφίλης: «Από στόματος κοράκου “κρα” θα ακούσεις. Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής προσβάλλουμε και τα κοράκια»

Μετάβαση στο περιεχόμενο