Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

«Έσπασε» τα κοντέρ στο… φιλοκυβερνητικό γλείψιμο το liberal.gr

Το ότι το liberal.gr έχει αναλάβει ρόλο διαδικτυακής προπαγανδιστικής εμπροσθοφυλακής για την κυβέρνηση της ΝΔ και τον πρωθυπουργό το γνωρίζουν οι πάντες.

Στην ίδια ιστοσελίδα γράφονται συχνά-πυκνά υμνολογίες για την πολιτική της κυβέρνησης, για τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς της. Στην ίδια ιστοσελίδα, άλλωστε, είχε γραφτεί το αλλήστου μνήμης για τον Μητσοτάκη-«Μωυσή».

Κι’ αν κάποιος πίστεψε ότι με τον «Μωυσή» το liberal είχε «τερματίσει» κάθε όριο στο… γλείψιμο απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ήρθε χθες ένα νέο άρθρο να πάει το φιλοκυβερνητικό «λιβάνισμα» σε άλλα, σχεδόν πρωτόγνωρα για το εγχώριο αστικό πολιτικό σύστημα, επίπεδα.

Με τίτλο «Από τι υλικό είναι φτιαγμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης» η αρθρογράφος του liberal δίνει στην φιλοκυβερνητική προπαγάνδα μια σουρεαλιστική διάσταση, απ’ αυτές που μόνο οι επαγγελματίες, με εμπειρία χρόνων στην ΔΑΠ, γλείφτες της εξουσίας είναι ικανοί να κατανοήσουν.

«Υπάρχει ένα χρονόμετρο στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη που μετράει αντίστροφα το χρόνο. Από τον εντοπισμό του προβλήματος μέχρι τη λύση και το αποτέλεσμα» γράφει η αρθρογράφος της ιστοσελίδας, κάνοντας μέχρι και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να γουρλώσει τα μάτια απ’ το μέγεθος του «γλειψίματος».

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι για τους σφουγγοκολάριους της εξουσίας τα αισθήματα της ντροπής και της τσίπας είναι άγνωστα.

Ευελπιστούμε, τουλάχιστον, εκεί στο liberal να έχουν αρκετές σφουγγαρίστρες μην τυχόν και γλυστρίσει κανείς…