Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

«Ήταν λίγο λάθος» λέει το πολύ καθίκι «άριστος» νεοδημοκράτης αντιπρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

«Ήταν λίγο λάθος» -σύμφωνα με το protothema.gr που επικαλείται επικοινωνία μαζί του  λέει ο πολύ καθίκης «άριστος» νεοδημοκράτης αντιπρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου Τάσος Ψαρομπάς, ο οποίος με πρωτόγνωρη χυδαιότητα πρόσβαλλε γυναίκα (τη δημοσιογράφο κ. Ηλιάδη που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από υφυπουργό) και προτρέπει ακόμη και σε παιδοκτονία.

Σύμφωνα με τις εξηγήσεις που έδωσε ο ίδιος στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το protothema.gr, «δεν είχε σκοπό να προσβάλει τις γυναίκες αλλά το ΚΚΕ με το οποίο μας χωρίζουν πολλά». Για να συμπληρώσει πως «ήταν λίγο λάθος» και ότι την κατέβασε λίγο αργότερα, μετανιωμένος…

xudaia anartisi

Αντιπρόσωπος της χειρότερης μορφής χυδαιότητας, της προσβολής κάθε ανθρώπινης αξίας. Ο τυφλός αντικομμουνισμός οδηγός του…

Η ανακοίνωση μελών του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Τάσος Ψαρομπάς, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, χλευάζει χρησιμοποιώντας κυριολεκτικά εμετικές, αποκρουστικές εκφράσεις, την καταγγελία δημοσιογράφου ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από πρώην υπουργό.

Ιδιαίτερα στο νησί μας, που είχαμε το βιασμό και τη στυγνή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και άλλων περιπτώσεων που έχουν καταγγελθεί, είναι ανεπίτρεπτο να εκφράζονται τέτοιες χυδαιότητες από οποιονδήποτε.

Πολύ περισσότερο όταν εκφράζονται από κάποιον που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί ως μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες που είναι πάνω από το 50% στον κλάδο μας. Ειδικά από τη στιγμή που μέσα στους ίδιους τους χώρους δουλειάς σε ξενοδοχεία και επισιτισμό οι γυναίκες συνάδελφοι έρχονται συνεχώς αντιμέτωπες με τέτοια φαινόμενα.

Το λιγότερο που έχει να κάνει η Διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων είναι να καταδικάσει απερίφραστα αυτή τη στάση και να απαιτήσει την παραίτηση του συγκεκριμένου.

ΥΓ: καθίκι = το βρώμικο σκεύος