Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Αγόρασε το Mega o Μαρινάκης, ένας εκ των μετόχων που το οδήγησαν στο «μαύρο» και 400 εργαζόμενους στον Καιάδα…

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο πλειστηριασμός για τα περιουσιακά στοιχεία του Mega με την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει την μεγαλύτερη προσφορά, φτάνοντας στα 34 εκατομμύρια ευρώ.

Κατά συνέπια η ταινιοθήκη, το αρχείο και το λογότυπο του σταθμού περνάει στα χέρια του εφοπλιστή, κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει την πρεμιέρα του One Channel που έχει προγραμματιστεί μέσα στον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος του επιχειρηματία είναι να μπει δυναμικά στην τηλεοπτική αγορά χρησιμοποιώντας όλο το «οπλοστάσιο» του άλλοτε μεγάλου καναλιού που πλέον βρίσκεται στην κατοχή του. Κανείς δεν γνωρίζει αν το κανάλι θα βγει τελικά στον αέρα ως One ή ως Mega.

Η ταινιοθήκη περιλαμβάνει: α) γενικό αρχείο, β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού – ψυχαγωγικού περιεχομένου), γ) τηλεπαιχνίδια, δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου, ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές), και στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες). Επιπρόσθετα όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο (δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων). Τα σήματα αφορούν τόσο το ίδιο το κανάλι και τις λειτουργίες του, όσο και διάφορες εκπομπές. Μαζί με τα σήματα μεταβιβάστηκε ο διαδικτυακός ιστότοπος MEGATV.com καθώς και όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης.

Την πληροφορία μετέδωσε το ethnos.gr

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μαρινάκης ήταν εκ των μετόχων του Μega, μαζί τους Βαρδινογιάννη και Σαββίδη  οι οποίοι και επέλεξαν το «μαύρο» αφήνοντας στο δρόμο πάνω από 400 οικογένειες εργαζομένων που έμειναν απλήρωτοι από την εποχή που οι παλαιοί μέτοχοι του καναλιού Βαρδινογιάννης, Ψυχάρης και Μπόμπολας έριξαν το κανάλι στα βράχια όταν σταμάτησαν την αποπληρωμή των δανείων.

Θύματα των ανταγωνισμών και των συμφερόντων του κεφαλαίου και οι 420 εργαζόμενοι του Mega.