Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Αδ. Γεωργιάδης: Εξαιτίας των ανεμβολίαστων συνεχίζεται η πανδημία – Στραφείτε εναντίον τους

Μετά το η αναχαίτιση του ιού εξαρτάται από …«τη συμπεριφορά μας» που επαναλαμβάνουν κατά κόρον το τελευταίο διάστημα μέλη της κυβέρνησης και της Επιτροπής Λοιμοξιολόγων, σήμερα υπέδειξε στους επαγγελματίες της εστίασης να στραφούν στους ανεμβολίαστους οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την πανδημία!!!

Την ώρα που τα κρούσματα «σπάνε» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και τα νοσοκομεία βρίσκονται στο «κόκκινο», οι επαγγελματίες στην εστίαση (και άλλους χώρους) υφίστανται τα αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής της, η κυβέρνηση -που παραπέμπει τα πάντα στην «ατομική ευθύνη»- διά στόματος Άδωνη Γεωργιάδη επιχειρεί ωμό αποπροσανατολισμό των επαγγελματιών και στοχοποίηση των ανεμβολίαστων.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι στεναχωρήθηκαν για τα μέτρα (σ.σ. εστίαση). Αλλά η στεναχώρια τους δεν πρέπει να κατευθύνεται προς την κυβέρνηση που αναγκαστικά τα θέσπισε λόγω της πανδημίας, αλλά στους ανεμβολίαστους συμπολίτες τους που επιμένουν να υπάρχει πανδημία στην Ελλάδα με το να μην εμβολιάζονται»,  είπε σήμερα το πρωί  ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Open.

Την ώρα που οι μικροί επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι της εστίασης δίνουν μάχη επιβίωσης, δέχονται τη μία κοροϊδία μετά την άλλη: «Η αλήθεια είναι ότι η εστίαση πήρε υπερδιπλάσιους πόρους από οποιονδήποτε άλλο κλάδο στην Ελλάδα. Από ένα σημείο και έπειτα αρχίζει να ακούγεται σαν αχαριστία όλο αυτό το πράγμα. Γιατί οι πόροι που πήγαν στην εστίαση τους στερήθηκε το λιανεμπόριο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και άλλοι κλάδοι» σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη.

Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, καθώς αντί να προτάξει την επιστημονική τεκμηριωμένη ενημέρωση του πληθυσμού για την αναγκαιότητα του μαζικού εμβολιασμού, αναπαράγει τις αναποτελεσματικές, εκβιαστικές, διχαστικές λογικές πίεσης των ανεμβολίαστων, για να “αθωώσει” την εγκληματική κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας.

 

vivlio mpelogiannis