Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

ΑΕΛ: “Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας” – Super League: Απαγορεύεται!!!

Η φανέλα της ΑΕΛ δεν έχει βασικό χορηγό και η διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας θέλησε να αναγράφεται στο μπροστινό μέρος αυτής, η φράση: “Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας”, όμως αυτό δεν το επιτρέπει η Super League!!!.

ael3

Όπως εξηγεί η διοίκηση της ομάδας από τη Λάρισα μέσω ανακοίνωσης η σχετική πρόταση απερρίφθη από τη Super League, καθώς με βάση το σχετικό κανονισμό χαρακτήρισε το εν λόγω μήνυμα ως άκρως πολιτικό(!).
Ωστόσο, η διοίκηση των “βυσσινί” αγνόησε την απαγόρευση και τύπωσε τη συγκεκριμένη φράση στις φανέλες με τις οποίες αναμένεται να εμφανιστούν οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας στον αυριανό αγώνα μεον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ:

“Όπως είναι ήδη γνωστό, προκειμένου να διατηρήσει την αξιοπρέπεια και την πλήρη ανεξαρτησία της, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν υπέκυψε σε ευτελείς οικονομικά προτάσεις για το μέγεθός της, με συνέπεια να παραμείνει χωρίς βασικό χορηγό στη φανέλα της.

Αντ’ αυτού αποφάσισε μέσω αυτής να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά έως και ανθρωπιστικά ζητήματα της εποχής μας, αποτυπώνοντας τη φράση “Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας”.

Δεδομένου ωστόσο του σχετικού κανονισμού, έκανε γνωστή ως όφειλε την πρόθεσή της στην Super League, η οποία απέρριψε προφορικά και εκ προοιμίου την πρόταση, χαρακτηρίζοντας το εν λόγω μήνυμα ως άκρως πολιτικό!”

ael5