Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Αθλιότητα Παναγόπουλου (ΓΣΕΕ) κατά των εργαζόμενων που διεκδικούν τα αυτονόητα δικαιώματα τους

“Εμείς με αυτά τα στοιχεία πάμε στο υπουργείο και διεκδικούμε. Προφανώς δεν κάνουμε απεργίες. Προφανώς δεν πάμε έξω από τα σούπερ μάρκετ όπως πάνε κάποιοι δήθεν έξυπνοι και ταξικοί να κάνουμε συγκεντρώσεις”. 

Η παραπάνω φράση ανήκει στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο. Της συνδικαλιστικής κλίκας που συναγελάζεται με τις αστικές κυβερνήσεις και τους μεγαλοεπιχειρηματίες-μεγαλοβιομήχανους. Που κάνει ότι περνάει απ’ το χέρι της για να συκοφαντήσει το ταξικό εργατικό κίνημα. Της ΓΣΕΕ της σαπίλας, των εργοδοτών, των μπράβων και των… νόθων συνεδρίων στα πεντάστερα ξενοδοχεία. 

Σχετικά με τη δήλωση του προέδρου της ΓΣΕΕ για τη μέρα δράσης των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ, η Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου – Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ σχολιάζει τα εξής:

«Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ αφού λογικά τελείωσε το μπάνιο του, βρήκε χρόνο να μιλήσει για τους εργαζόμενους. Τη στιγμή που γίνεται σφαγή δικαιωμάτων στους χώρους δουλειάς και χιλιάδες εργαζόμενοι δουλεύουν χωρίς μέτρα προστασίας η ΓΣΕΕ έχει φτιάξει… πλατφόρμα “ενημέρωσης”! Όταν λαμβάνεις χιλιάδες ευρώ για να μιλάς από το σπίτι σου, όταν “η απεργία έχει φάει τα ψωμιά της”, όταν κάνεις συνέδρια με ΜΑΤ και ασφαλίτες, η λέξη απαξίωση είναι πολύ μικρή για να χαρακτηρίσει.

Παρουσιάζουμε τη δήλωση του προέδρου της ΓΣΕΕ για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ, χωρίς άλλα σχόλια! 

Η συγκεκριμένη δήλωση πρέπει να φτάσει σε όλους τους κακοπληρωμένους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ, στα καταστήματα και τις αποθήκες, στους εργαζόμενους στα delivery και στις ταχυμεταφορές, στα τηλεφωνικά κέντρα».