Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Αθλιότητες ανεκδιήγητων εργατοπατέρων: Έξω οι δημοσιογράφοι από το Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Απαγόρευση εισόδου των δημοσιογράφων στο συνέδριο παρωδία των εργατοπατέρων στο Καβούρι. Καθόλου παράξενο. Οι βρώμικες δουλειές γίνονται στο σκοτάδι.

(Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ θα πει κάτι ή είναι μόνο για τους Πορτοσάλτε;)

Δεν τους ξεπλένει ούτε το καλύτερο Spa στα πολυτελή ξενοδοχεία

“Δεν τους ξεπλένουν ούτε τα καλύτερα SPA στα πολυτελή ξενοδοχεία”, ήταν το σχόλιο των συγκεντρωμένων στο Καβούρι στα λόγια του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγοπούλου, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σήμερα το πρωί για το γεγονός ότι αποκλείονται και τα ΜΜΕ από το «συνέδριο» παρωδία, του απάντησε το αμίμητο: “μη με ενοχλείς τώρα γιατί παίρνω το μπάνιο μου”.

Από τα μεγάφωνα της συγκέντρωσης μάλιστα ακούστηκε και το σχετικό απόσπασμα από το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Δημήτρη Λάππα στο MEGA με τους συγκεντρωμένους να απαντούν με το σύνθημα, «Παναγόπουλε, ο εργάτης περιμένει βγες από το ντους, κανείς δεν σε ξεπλένει….» (δείτε πάνω το κεντρικό video -πειστήριο).

ΠΑΜΕ: Καταγγέλλει την αθλιότητα της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ να απαγορεύσει την είσοδο των δημοσιογράφων

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, αναφέρει:

«Καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά την αθλιότητα της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ να απαγορεύσει την είσοδο και την πρόσβαση των δημοσιογράφων μέσα στο χώρο του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ ώστε να κάνουν απρόσκοπτα και χωρίς εμπόδια τη δουλειά τους. Μόνο όσοι έχουν να κρύψουν και να διαστρεβλώσουν χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους.

Είναι ντροπή αυτή τη στιγμή πολλοί δημοσιογράφοι να βρίσκονται εκτός του Συνεδρίου, να μην μπορούν να μεταδώσουν εικόνα, να μην μπορούν να πάρουν συνεντεύξεις από τους αντιπροσώπους που συμμετέχουν σε αυτό.

Η πρόταση της ΔΑΣ που κατατέθηκε με την έναρξη των εργασιών, ώστε να μπουν ελεύθερα όλοι οι δημοσιογράφοι στο χώρο του Συνεδρίου, καταψηφίστηκε ενιαία από τις παρατάξεις ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης και η πρόταση να αποχωρήσουν τα ΜΑΤ και η Αστυνομία από το χώρο».