Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Αθλιότητες σε εκπομπή του ΣΚΑΪ: Σατίριζαν και γελούσαν με περίπτωση ασέλγειας!

Η λέξη «ντροπή» είναι πολύ μικρή για να περιγράψει την αθλιότητα στην οποία προέβησαν σήμερα ο παρουσιαστής και το πάνελ μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα», το πάνελ της εκπομπής θεώρησε σκόπιμο να κάνει… «χιουμοριστική» αναπαράσταση ενός πολύ δυσάρεστου συμβάντος που έλαβε χώρα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε φοιτήτρια της Νομικής η οποία έπεσε θύμα ασέλγειας από συνομήλικό της φοιτητή Φυσικής, ο οποίος τη λέρωσε με σπέρμα στην πλάτη.

Η εκπομπή του ΣΚΑΪ βρήκε εξόχως χιουμοριστική την όλη υπόθεση. Μιλώντας για την υπόθεση, ο παρουσιαστής και το πάνελ ξέσπασαν σε γέλια ενώ δεν έλειψαν και παιδαριώδεις ατάκες τύπου «έσταζε το ταβάνι;» και «έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε».

Η όλη αντιμετώπιση του συμβάντος από την εκπομπή είναι ενδεικτική των αξιών που προωθεί – και μέσω της ιδιωτικής τηλεόρασης – το σύστημα. Άκρατος σεξισμός, αμετροέπεια και φθηνό χιούμορ. Εύλογα αναρωτιέται κάποιος πως άνθρωποι που είναι οι ίδιοι γονείς, μπορούν και αντιμετωπίζουν με τέτοιον τρόπο καταστάσεις όπως αυτή.

Το συμβάν

Σύμφωνα με το thestival.gr, η 20χρονη φοιτήτρια Νομικής έπεσε θύμα ασέλγειας την ώρα που διάβαζε στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, από έναν συνομήλικό της φοιτητή Φυσικής, ο οποίος εκσπερμάτωσε στην πλάτη της.

Η νεαρή γυναίκα έβαλε αμέσως τις φωνές, με αποτέλεσμα ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης να αρχίσει να καταδιώκει τον 20χρονο που είχε τραπεί σε φυγή. Ο φοιτητής τελικά ακινητοποιήθηκε από έναν φύλακα κοντά στη Θεολογική Σχολή και στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Η δε δικαιολογία του, καθώς παραδέχτηκε την πράξη του, είναι ότι ήθελε… να εκτονωθεί.

Εναντίον του σχηματίζεται δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.