Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ακροδεξιά παρατράγουδα: Βελόπουλος – Νασίκας στο Αυτόφωρο για την έδρα στη Λάρισα

Έραβε κουστούμι για τη Βουλή, όμως βρέθηκε στο κρατητήριο και από εκεί στο αυτόφωρο, ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής με την Ελληνική Λύση στη Λάρισα Θανάσης Νασίκας, μετά από μήνυση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου.

Μετά τη χθεσινή απόφαση του Κυρ. βελόπουλου να κρατήσει την έδρα της Λάρισας, στερώντας το βουλευτικό αξίωμα από τον πάλαι ποτέ αγροτοσυνδικαλιστή της ΝΔ και τέως δήμαρχο Τυρνάβου, ο Θ. Νασίκας πέρασε στην αντεπίθεση  χαρακτηρίζοντας τον Κ. Βελόπουλο «άφιλο και ανέντιμο», αφού όπως λέει μέχρι την τελευταία στιγμή είχε τη διαβεβαίωση πως δε θα κρατούσε την έδρα της Λάρισας.

Το θέμα όμως δεν έμεινε στις δηλώσεις, εξελίχθηκε  σε διαπληκτισμό των δύο ανδρών και σε επίλυση των διαφορών στις δικαστικές αίθουσες. Ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με τις κατηγορίες της απειλής και της συκοφαντικής δυσφήμισης. Μάλιστα, με τις ίδιες κατηγορίες φέρεται να βαρύνεται και ο γιος του Θανάση Νασίκα. Ο δε Θ. Νασίκας φέρεται έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση,,,

Άλλα ήθη… μακριά και πέρα από τις λαϊκές ανάγκες και της αντιπροσώπευσης του λαού.