Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ακροδεξιό δεκανίκι της κυβέρνησης η «Ελληνική Λύση» του Βελόπουλου

Τον πραγματικό του ρόλο ως ακροδεξιό δεκανίκι της κυβέρνησης έδειξε σήμερα το κόμμα του Βελόπουλου, διαμαρτυρόμενο στη Βουλή επειδή δεν έγιναν… περισσότερες συλλήψεις διαδηλωτών!

Λες και δεν έφτανε δηλαδή η βαρβαρότητα που επέδειξε η ΕΛ.ΑΣ., διαλύοντας μια ειρηνική συγκέντρωση με ξύλο και δακρυγόνα, ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Κ. Χήτας «επέπληξε» την κυβέρνηση που – τάχα – «επέτρεψε την παραβίαση των νόμων από το ΚΚΕ».

Η ανοησίες του Χήτα προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του βουλευτή Αχαϊας του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου ο οποίος είπε: «Η πολιτική μαλακία και η ανοησία έχουν τα όριά τους».

Η φράση προκάλεσε την αντίδραση του – μάλλον εύθικτου – αντιπροέδρου της Βουλής Απόστολου Αβδελά, ο οποίος ζήτησε από τον βουλευτή να πάρει πίσω τα λεγόμενα του.

«Να μην με παρακαλείτε καθόλου! Δεν διαγράφω και δεν αναιρώ τίποτα!», είπε ο Νίκος Καραθανασόπουλος και πρόσθεσε:

«Το λέω με αυτόν τον τρόπο. Ό,τι η πολιτική μ…..α και η ανοησία – το επαναλαμβάνω – έχει και τα όριά της! Μετατραπήκατε δυστυχώς, σε δεξιό δεκανίκι της κυβέρνησης στην εγκληματική επίθεση, στη βία και στον αυταρχισμό. Στις προπηλακίσεις και στις προσαγωγές! Φαίνεται ζηλέψατε τη δόξα της Χρυσής Αυγής που απουσιάζει!»