Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Αλ. Παπαρήγα: Δε χρειάζεται να ταυτίζετε την κομμουνιστική ιδεολογία με τις θεωρητικοφανείς αρλούμπες του ΣΥΡΙΖΑ

  • Απευθυνόμενη προς την ΝΔ, η κ. Παπαρήγα είπε, ότι είναι γνωστό πως εχθρεύεται την κομμουνιστική ιδεολογία και πρόσθεσε: «Διαβάστε μερικά βιβλία και χτυπήστε τη, δεν χρειάζεται να την ταυτίζεται με τα φλιναφήματα και τις αερολογίες και τις θεωρητικοφανείς αρλούμπες του ΣΥΡΙΖΑ και να τον εμφανίζεται ως κυβέρνηση με κομμουνιστικό προφίλ». Συμπλήρωσε ότι αυτή η τακτική της ΝΔ, έχει διπλό ρόλο: αφενός να κρύψει τον ανταγωνισμό της με τον ΣΥΡΙΖΑ, ως προς το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στη διαχείριση του συστήματος, αφετέρου δε, επιδίδεται σε συνειδητό και μελετημένο αντικομμουνισμό.
  • Μας ρωτήσαν οι βουλευτές του σύριζα : “Μα καλά δε θέλετε τη δημοκρατική συμμετοχή στο εργατικό κίνημα;”

Κανονικά το κοινοβούλιο δεν έχει κανένα λόγο να καθορίζει, πώς θα κινείται το συνδικαλιστικό εργατικό κίνημα… ένα κοινοβούλιο αυτό που πρέπει να κάνει, είναι τι περιορισμούς θα βάλει στην αυθαιρεσία και στους εκβιασμούς της εργοδοσίας….

  • Η κ. Αχτσιόγλου επειδή αγαπάει το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, χοντραίνει το μαστίγιο της εργοδοσίας ….
  • Επειδή η διαχείριση του συστήματος έχει δυσκολίες, έχουμε πλέον περάσει σε κυβερνήσεις συνεργασίας και ως εκ τούτου, παρά την όξυνση της αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων, γύρω από τέτοιους στόχους συσπειρώνονται και μικρότερα κόμματα.Πρόσθεσε δε, ότι ακόμη και όταν μεταδίδεται η είδηση πως τα κόμματα της αντιπολίτευσης ψηφίζουν «κατά» ενός νομοσχεδίου, αυτό το «κατά» κρύβει τον ομφάλιο λώρο, τόσο μεταξύ κομμάτων, όσο και μεταξύ κομμάτων και κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με αυτό τον ομφάλιο λώρο.
  • Η κ. Παπαρήγα επέκρινε τα αστικά κόμματα ότι θέλουν να χειραγωγήσουν τους εργαζόμενους, σε αυτό δεν μπορούν να τους εξυπηρετούσουν πλέον οι κομματικοί μηχανισμοί, θέλουν ανθρώπους ενσωματωμένους στο σύστημα και προς τούτο θα χρησιμοποιήσουν «γιάπηδες» και εν ανάγκη και «βλαχογιάπηδες» οι οποίοι θα είναι δεμένοι με το σύστημα.

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ (από την ομιλία της στη βουλή, για το πολυνομοσχέδιο)

Αλέκα Παπαρήγα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε αριστερό DNA ούτε όταν ήταν στο 4%»

Μετάβαση στο περιεχόμενο