Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Αμετανόητη και θρασύς η Αλεξία Έβερτ συνεχίζει να προκαλεί!

Αμετανόητη και προκλητική εμφανίστηκε η πρώην αντιδήμαρχος της διοίκησης Μπακογιάννη στο Δήμο Αθηναίων Αλεξία Έβερτ στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο που έγινε στις 30 Νοέμβρη.

Η κ. Έβερτ επιχείρησε να δικαιολογήσει τη ναζιστικού τύπου αθλιότητα περί «κατσαρίδων και τρωκτικών» που χρησιμοποίησε σε ανάρτησή της για τους κομμουνιστές, λέγοντας πως ήταν «καυστική» έκφραση που γράφτηκε επειδή οι διαδηλωτές παραβίασαν τον χουντικό νόμο περί απαγόρευσης συγκεντρώσεων!

Δίνοντας ρεσιτάλ θράσους και χρησιμοποιώντας ρητορική που θα ζήλευαν και οι χρυσαυγίτες, η γόνος της γνωστής πολιτικής οικογένειας ισχυρίστηκε ότι δεν είναι «κομματόσκυλο», αφήνοντας σαφείς υπόνοιες ότι κάποιοι άλλοι είναι.

Απευθυνόμενος στην κ. Έβερτ, ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Στέλιος Λάμπρου είπε μεταξύ άλλων ότι «λίγη ταπεινότητα και ντροπή δεν βλάπτει», ενώ από την ίδια παράταξη ο Χάρης Βουρδουμπάς ανέφερε ότι με την τοποθέτησή της η Αλ. Έβερτ «δείχνει ότι δεν έχει μετανιώσει».

Αυτό, λοιπόν, το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που κληρονομικώ δικαίω βρίσκεται στην πολιτική, ήταν αντιδήμαρχος του Κ. Μπακογιάννη και παραμένει δημοτική σύμβουλος της παράταξης του!

Να την… «χαίρονται» ο δήμαρχος Αθηναίων, το κόμμα της και όσοι την ψήφισαν.