Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Αμετανόητος σκοταδιστής ο Αμβρόσιος: «Το μόνιμο φάρμακο που έπινα για τον κορονοϊό ήταν ο αγιασμός»!

Στην… «μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Νεκταρίου» αποδίδει ο ακροδεξιός πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος το αποτέλεσμα των ιατρικών του εξετάσεων κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκε αρνητικός στον κορονοϊό!

Αμετανόητος ο χουντικός ταγματάρχης της χωροφυλακής Αμβρόσιος Λενής συνεχίζει, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, τα σκοταδιστικά του παραληρήματα βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές των αφελών που βασίζονται στα λόγια του.

«Με την μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Νεκταρίου, του Οποίου το Παρεκκλήσιον είναι ακριβώς δίπλα μας, έλαβε τέλος η μικρή περιπέτεια της υγείας μου. Είχα προσβληθή από τον Κοροναϊό! Ο Κύριος με ελέησε! Με εθεράπευσε χωρίς την περιπέτεια της εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο» έγραψε ο πρώην Μητροπολίτης στο ιστολόγιο του, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «καθημερινώς το μόνιμον φάρμακον, που έπινα και συνεχίζω να πίνω με πολλήν ευλάβειαν, ήταν και είναι ο Μεγάλος Αγιασμός».

Το ερώτημα είναι: Πέραν της βλακείας, πέραν του σκοταδισμού και της μαυρίλας που εκφράζει ο συγκεκριμένος τύπος, τα όσα παραπλανητικά λέει δεν αποτελούν παραπληροφόρηση του λαού και ως εκ τούτου επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία; Κάτι τέτοιο, άραγε, δεν επισύρει και νομικές ευθύνες;