Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Αναζήτηση συντρόφου μέσω Facebook με τη λίστα «κρυφού πόθου»!!!

Αναζήτηση συντρόφου μέσω Facebook!!! Αυτή είναι η νέα υπηρεσία που ξεκινά να λανσάρει στις ΗΠΑ το Facebook και σύντομα και στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδέουν τον λογαριασμό του Instagram τους με το προφίλ τους στην συγκεκριμένη υπηρεσία του Facebook και να προσθέτουν τους ακολούθους τους στην λίστα του «Κρυφού Πόθου» (Secret Crush List).

Μέσα από αυτή την υπηρεσία οι χρήστες θα μπορούν να εξερευνήσουν όλες τις πιθανότητες για δημιουργία σχέσης με άτομα από την λίστα φίλων τους. Ωστόσο, θα είναι μια προαιρετική υπηρεσία και δεν θα εμφανίζεται στο προφίλ των χρηστών ή στην αρχική τους σελίδα.

Το Facebook θα μοιράζεται ένα μικρό ποσοστό με το Tinder και αναμένεται να λανσάρει την υπηρεσία και σε άλλες χώρες της Ευρώπης το 2020.

O tempora o mores… και η εποχή των επιφανειακών σχέσεων προβάλλει και πιθανά της κατάρρευσης των ερωτικών σχέσεων. Η χημεία, ο μαγνητισμός, το βλέμμα… παραμερίζουν και μαζί με έρχονται «μηνύματα» έρχεται και όλη η παθογένεια των social media…