Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ανακλήθηκε ο διορισμός Ζαρούλια στη Βουλή

Ανακλήθηκε και επισήμως ο διορισμός στη Βουλή της Ελ. Ζαρούλιας, συζύγου του επικεφαλής της ναζιστικής – εγκληματικής «Χρυσής Αυγής», ο οποίος είχε «παγώσει» μετά το σάλο που προκλήθηκε όταν δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση.

Ο πρόεδρος της Βουλης Κ. Τασούλας ζήτησε τις προηγούμενες ημέρες την αίτηση διορισμού που κατέθεσε η Ελ. Ζαρούλια και διαπίστωσε πως η αιτούσα δήλωσε ψευδώς ότι δεν βρίσκεται σε εκκρεμοδικία, κάτι που αποτελεί κώλυμα διορισμού. Προκειμένου να διοριστεί ως μετακλητή υπάλληλος στην Βουλή, στη θέση που δικαιούται ο σύζυγός της Ν. Μιχαλολιάκος ως πρώην πρόεδρος κοινοβουλευτικής ομάδας, η Ελ. Ζαρούλια δήλωσε ότι δεν εκκρεμεί σε βάρος της δίκη για κάποιο αδίκημα. Όμως, η συγκεκριμένη δικάζεται για τη συμμετοχή της στην εγκληματική οργάνωση της «Χρυσής Αυγής».

Μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Κ. Τασούλας άφησε αιχμές για τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής που έλεγξαν το φάκελο της αίτησης. Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί τις δικές του ευθύνες και της κυβέρνησης, καθώς η αίτησή της θα έπρεπε να απορριφθεί από την πρώτη στιγμή, για λόγους αρχής.