Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ανακοίνωση του ΚΚ Σουηδίας: Μην πετάς την ψήφο σου – Ενίσχυσε τους κομμουνιστές

Το ΚΚ Σουηδίας συμμετέχει στις Ευρωεκλογές για πρώτη φορά απο το 1994 που μπήκε η Σουηδία στην ΕΕ. Απευθύνεται στους φίλους και οπαδούς με ανακοίνωση του να ενισχύσουν τον εκλογικό αγώνα. Παρουσίασε και την αφίσα του με σύνθημα “ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΕ”, “ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ”, “ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚ ΣΟΥΗΔΙΑΣ”

20190331 171253

“Ανακοίνωση του ΚΚ Σουηδίας για τις Ευρωεκλογές.

Μην πετάς την ψήφο σου- Ενίσχυσε τους κομμουνιστές.

Στις 26 Μαΐου γίνονται εκλογές για την Ευρωβουλή.  Για πρώτη φορά στην Σουηδία υπάρχει και μια κομμουνιστική πρόταση. Η συμμετοχή μας στις βουλευτικές εκλογές έδειξε την επιτυχία του κόμματος του κόμματος.  Η συμμετοχή μας στις Ευρωεκλογές δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στον αγώνα ενάντια στον καπιταλισμό και την Ένωσή του καθώς και ενάντια στις ψευδαισθήσεις που τα άλλα κόμματα σπέρνουν για την ΕΕ.

Για να μπορέσει το κομμουνιστικό κίνημα να βγει ενισχυμένο από τις εκλογές απευθυνόμαστε και ζητάμε βοήθεια από τους οπαδούς: βοηθήστε μας να προωθήσουμε τις θέσεις των κομμουνιστών, βοηθήστε να ενισχυθεί η μόνη πρόταση υπέρ του λαού.

Η βοήθεια μπορεί να πάρει πολλές μορφές.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ προκηρύξεις και αφίσες. Μοιράστε σε γνωστούς και φίλους στους χώρους δουλειάς και κατοικίας.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

Το κόμμα μας είναι ένα μικρό κόμμα και δεν δικαιούμαστε κρατική βοήθεια για το μοίρασμα των ψηφοδελτίων στα εκλογικά τμήματα, πρέπει να το κάνουμε μόνοι. Είναι πιό δύσκολο να απευθυνθούμε στους ψηφοφόρους από ότι τα μεγαλύτερα κόμματα. Παραγγέλνοντας ψηφοδέλτια και μοιράζοντας στα εκλογικά τμήματα μας βοηθάτε να φτάσουμε πιό μακριά.

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Για κάθε ενίσχυση που παίρνουμε μπορούμε να βγάλουμε περισσότερα υλικά. Καταθέστε την ενίσχυση με ένδειξη: για τις Ευρωεκλογές. ( τα στοιχεία είναι διαθέσιμα).

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ  ΜΑΣ στο Ίντερνετ και στα κοινωνικά δίκτυα.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΚ ΣΟΥΗΔΙΑΣ. Όπου δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια αναγράφουμε στο λευκό ψηφοδέλτιο ΚΚ Σουηδίας “Sveriges Kommunistiska Parti”. Κάθε ψήφος μας δίνει δύναμη

ΚΚ Σουηδίας”