Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για τη συνάντηση της Χρυσής Αυγής με τον Πακιστανό πρέσβη

Στις συναντήσεις της Χρυσής Αυγής με τον Πακιστανό πρέσβη αναφέρεται ανακοίνωση του ΠΑΜΕ τονίζοντας ότι δεν μπορούν «να κρύψουν το ρατσιστικό της χαρακτήρα ούτε να ξεπλύνουν τα ματοβαμμένα χέρια της», αντίθετα «Μπορούν να “συνεργάζονται ευχάριστα” με αυτούς που οδηγούν τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και το διωγμό από τον τόπο τους και δεν είναι άλλοι από τους επιχειρηματικούς ομίλους, τις κυβερνήσεις και το κράτος του Πακιστάν».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ έχει ως ακολούθως:

 

«Οι συναντήσεις της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής με την πακιστανική πρεσβεία δεν μπορούν να κρύψουν το ρατσιστικό της χαρακτήρα ούτε να ξεπλύνουν τα ματοβαμμένα χέρια της.

Το μίσος τους για τους ξένους εργάτες, τους άλλους λαούς, για το εργατικό – λαϊκό κίνημα βρίσκεται στην καρδιά της θεωρίας του ρατσιστικού – φασιστικού μορφώματος.

Τα γνήσια τσιράκια των αφεντικών, παρά την όποια προβιά επιχειρούν να φορέσουν, αποτελούν εχθρό των εργαζομένων, Ελλήνων και μεταναστών.

Μπορούν να “συνεργάζονται ευχάριστα” με αυτούς που οδηγούν τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και το διωγμό από τον τόπο τους και δεν είναι άλλοι από τους επιχειρηματικούς ομίλους, τις κυβερνήσεις και το κράτος του Πακιστάν.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς να καταγγείλουν και να απομονώσουν τα μαντρόσκυλα των αφεντικών, τη φασιστική – ρατσιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

Στο ακόλουθο θέμα τα σχετικά με τη συνάντηση

ΚΚΕ: Οι συναντήσεις της Χρυσής Αυγής με την πακιστανική πρεσβεία είναι μία ακόμα απόδειξη της υποκρισίας της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης