Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Αποκλείουν όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης για να πλήξουν το συλλαλητήριο των συνδικάτων στη ΔΕΘ!

Τις αρχές της πόλης, που με περίσσιο ζήλο, ήδη αποκλείουν το κέντρο της Θεσσαλονίκης από το Βαρδάρη μέχρι τη Μπότσαρη, μια απόσταση δηλαδή 6,5 χιλιομέτρων, καταγγέλλει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ, τονίζοντας πως η επιδίωξή τους είναι να εμποδιστεί ο κόσμος να κατέβει στο συλλαλητήριο στη ΧΑΝΘ και να πλήξουν τη μαζικότητα της κινητοποίησης. Δεν θα τους περάσει, αναφέρει το ΠΑΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι αρχές της πόλης, με περίσσιο ζήλο, ήδη αποκλείουν το κέντρο της Θεσσαλονίκης από το Βαρδάρη μέχρι τη Μπότσαρη, μια απόσταση δηλαδή 6,5 χιλιομέτρων!!!! Έτσι αξιοποιούν τη βολική αντιπαράθεση που έχουν στήσει τις τελευταίες μέρες με διάφορες ανορθολογικές δυνάμεις.

Η συνέπεια είναι να εμποδιστεί ο κόσμος, οι εργαζόμενοι να κατέβουν στο απογευματινό συλλαλητήριο των συνδικάτων στη ΧΑΝΘ. Η επιδίωξη προφανώς είναι να πλήξουν τη μαζικότητα και τη δυναμική μιας διαμαρτυρίας και μιας κινητοποίησης που έτσι κι αλλιώς φοβούνται. Εχθρός λαός, αυτό είναι το δόγμα τους.

Δεν θα τους περάσει.

Το απογευματινό συλλαλητήριο στις 6 μ.μ., στην πλατεία ΧΑΝΘ, θα είναι μαζικό, η φωνή των εργαζομένων και η αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική θα ακουστεί δυνατά και καθαρά, όσο κι αν προσπαθήσουν να την πνίξουν. Εδώ και τώρα να παρθούν μέτρα ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή του κόσμου!».

«Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης», του Νίκου Μόττα