Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Απειλεί (ξανά) τον λαό ο Αδ. Γεωργιάδης: Δωρεάν rapid test σημαίνουν χρεοκοπία και μνημόνια

Κάθε φορά ξεπερνά τον ίδιο του τον εαυτό σε προκλητικότητα και αλαζονεία απέναντι στο λαό.

Ο λόγος φυσικά για τον υπουργό Ανάπτυξης και αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που δεν χάνει ευκαιρία να… απειλεί τον κόσμο, δοκιμάζοντας τις αντοχές του. Τι εκστόμισε πάλι ο κ. Γεωργιάδης;

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο υπουργός Ανάπτυξης ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο δωρεάν διάθεσης rapid test, χαρακτηρίζοντας «γκρίνια» ένα τέτοιο αίτημα (!) ενώ, χωρίς ίχνος τσίπας, υποστήριξε ότι μια τέτοια ενέργεια θα σήμαινε… «χρεοκοπία και μνημόνια»!

«Εάν επιδοτήσουμε rapid test για όλο τον πληθυσμό, ασταμάτητα και για πάντα είναι δισεκατομμύρια. Θα χρεοκοπήσουμε τη χώρα, θα πάμε σε νέα μνημόνια», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Αδ. Γεωργιάδη, η χώρα θα… χρεοκοπήσει αν η κυβέρνηση διαθέσει στο λαό δωρεάν rapid test! Και αυτό θα σημάνει… νέα μνημόνια (άλλο που δεν θέλει ο ίδιος, ως λάτρης των μνημονίων).

«Λογικές», επομένως, για την κυβέρνηση της ΝΔ οι υπέρογκες δαπάνες για ΝΑΤΟικούς εξοπλισμούς, rafale και γαλλικές φρεγάτες, αλλά «γκρίνια» και «παραλογισμός» η διάθεση δωρεάν rapid test για τον λαό που ταλαιπωρείται από τις εγκληματικές κυβερνητικές παλινωδίες στο θέμα της πανδημίας.

Αναρωτιέται κανείς: Έχει συναίσθηση του τι λέει ο Αδ. Γεωργιάδης ή του ξεφεύγουν πάνω στην πρεμούρα του να στηρίξει την κυβερνητική πολιτική;

Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Η βαθιά αντιλαϊκή πολιτική που υπηρετεί ο Γεωργιάδης και η κυβέρνηση του πάει χέρι-χέρι με την θρασύτητα, τον κυνισμό και τις απειλές.

Απέναντι σε αυτήν την στάση, οι εργαζόμενοι και η νεολαία δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να αντιτάξουν την κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στην κυβερνητική κοροϊδία, για σύγχρονο δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας, για την προστασία της υγείας του λαού, για μια άλλη κοινωνία με στόχο την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

che guevara 008

Μετάβαση στο περιεχόμενο