Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Απεργία στην εστίαση: Τα «έψαλαν» στον Αδ. Γεωργιάδη στο Σύνταγμα

Τα «άκουσε» από απεργούς της εστίασης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος βρέθηκε στο Σύνταγμα την ώρα που πραγματοποιούνταν συγκέντρωση εναντίον των μέτρων της κυβέρνησης.

Με το που εμφανίστηκε ο Γεωργιάδης – τον οποίο κάποιοι είχαν καλέσει να παρεβρεθεί – ακούστηκαν αποδοκιμασίες, καλώντας τον να αποχωρήσει.

Παρά τις αντιδράσεις ο υπουργός συνέχισε να προκαλεί με την παρουσία του, την στιγμή που όλοι θυμούνται τα υποτιμητικά σχόλια για τους ανθρώπους της εστίασης, τους οποίους σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε χαρακτηρίσει «αχάριστους».

Ο Αδ. Γεωργιάδης παρέμεινε στον χώρο για λίγα λεπτά και αργότερα αποχώρησε. Έσπευσε ωστόσο να αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την… καλή του διάθεση «για διάλογο»!

«Σήμερα κατέβηκα και έκανα διάλογο με τους συγκεντρωθέντες εκπροσώπους της εστίασης στο Σύνταγμα. Όταν υπάρχει καλή διάθεση και καλοπιστία όλα λύνονται», σημείωσε σε ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα οι καταστηματάρχες της εστίασης προχώρησαν σε πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων τους, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα απαράδεκτα κυβερνητικά μέτρα διαχείρισης της πανδημίας, που για μια ακόμη φορά μεταφέρουν το βάρος της ευθύνης για την αποτροπή της διάδοσης στους επαγγελματίες του χώρου.

vivlio mpelogiannis