Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Και στην τραπεζαρία ράντζα με ασθενείς στο Θριάσιο!!!

Απαράδεκτη η κατάσταση που επικρατεί στην Ψυχιατρική Κλινική του Θριάσιου Νοσοκομείου, μια μέρα μετά τη γενική εφημερία!

Η εικόνα είναι τραγική, καθώς υπάρχουν ράντζα με ασθενείς ακόμα και μέσα στην τραπεζαρία!

Όλη η κλινική έχει γεμίσει με ράντζα προκειμένου να …χωρέσουν οι ασθενείς.

thriasio4 thriasio3 thriasio2 thriasio1

Σε σχόλιό της η ΟΕΝΓΕ σημειώνει:

«Εικόνες από την Ψυχιατρική Κλινική του Θριάσιου Νοσοκομείου την επόμενη μέρα της γενικής εφημερίας,σε καιρό πανδημίας. Ράντζα παντού. Στους διαδρόμους, στην τραπεζαρία, σε κάθε σπιθαμή της κλινικής. Μόνο στα γραφεία του προσωπικού δεν υπάρχουν ράντζα και στις τουαλέτες.

Απόσπασμα από την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στο συνέδριο με θέμα “Το σύστημα Υγείας στην COVID-19 και στη μετά-COVID-19 εποχή”: “Ως προς την ψυχική υγεία, ξέρουμε ότι οι ασθένειες του μέλλοντος δεν θα είναι κατ’ ανάγκη οι ίδιες με τις ασθένειες του παρελθόντος. Είναι ένα ζήτημα τα οποίο με απασχολεί πάρα πολύ, το ζήτημα της ψυχικής υγείας σε όλες τις εκφάνσεις, ξεκινώντας από τα παιδιά, τους εφήβους και μετά προχωρώντας στους ενήλικες. Έχουμε ένα πολύ συγκροτημένο σχέδιο και μια πολύ καλή ομάδα η οποία δουλεύει τα ζητήματα ψυχικής υγείας, αλλά ένα από τα ζητήματα γύρω από αυτήν τη συζήτηση αφορά και τη δυνατότητά μας να μιλάμε ανοιχτά και δημόσια γύρω από ζητήματα τα οποία εδώ και πάρα πολλά χρόνια τα θεωρούσαμε στη χώρα μας ταμπού”.

Ας μιλήσουμε λοιπόν ανοιχτά και δημόσια, κ. Μητσοτάκη. Αυτό είναι το συγκροτημένο σχέδιο που έχετε για την ψυχική υγεία;

ΥΓ: Σε έναν από τους θαλάμους νοσηλεύεται μία έγκυος γυναίκα!».

Πηγή: 902.gr

«Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης», του Νίκου Μόττα