Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ώρες ταλαιπωρίας στην κλειστή Εθνική Οδό: Κυβέρνηση κλπ. αρμόδιοι σφυράνε αδιάφορα

Για περισσότερες από τρεις ώρες παραμένουν αποκλεισμένοι χιλιάδες οδηγοί στην κλειστή Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.

😝  Χαρδαλιάς: Διαχειρίσιμα τα προβλήματα !!! 😝

Περί άλλων τυρβάζουν κυβέρνηση κλπ αρμόδιοι που με χιλιάδες εγκλωβισμένους και ενώ πέφτει η νύχτα εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι “Προβλήματα που υπάρχουν, είναι διαχειρίσιμα, σύμφωνα με όσα επισήμανε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς)
Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, «ο μηχανισμός ήταν έτοιμος και για το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας και παραμένει σε ετοιμότητα».😝
Και δε σταμάτησε σ’ αυτό, επισημαίνοντας ότι “σε ότι αφορά την κίνηση στο οδικό δίκτυο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, «δεν υπάρχουν κλειστοί δρόμοι, μόνο λίγη κίνηση, λόγω ατυχήματος»”, καλώντας “σε αυτές τις καιρικές συνθήκες”, (καλό θα ήταν!) “να μην πραγματοποιούνται άσκοπες μετακινήσεις”.

Η Τροχαία προχώρησε καθυστερημένα στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που ήδη είχαν δημιουργήσει ουρές χιλιομέτρων, στα διόδια των Αφιδνών στο ρεύμα προς Λαμία και έτσι παραμένουν επί της κλειστής Εθνικής Οδού. Σύμφωνα με καταγγελίες οδηγών, στο ρεύμα προς Αθήνα, παραμένουν στα οχήματά τους, στην έξοδο για Θήβα χωρίς καμία ενημέρωση για το πόση ώρα θα μείνουν εκεί. Την ίδια στιγμή η «Νέα Οδός», με ανακοίνωσή της ανέφερε πως θα χρειαστεί περισσότερο από μία ώρα μέχρι να ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία.

Από την άλλη, στο ρεύμα προς Λαμία, οι οδηγοί περιμένουν ακόμα να φύγουν από το σημείο όπου είναι σταματημένοι για περίπου τρεις ώρες, παρά τις διαβεβαιώσεις της «Νέας Οδού» ότι ομαλοποιείται άμεσα η κυκλοφορία.  

Αρκετά είναι και τα οχήματα, σύμφωνα με την Αστυνομία, που είναι ακινητοποιημένα στο τμήμα μεταξύ Αφίδνες και Θήβα με την Πυροσβεστική να προσπαθεί να απεγκλωβίσει τους οδηγούς.