Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καισαριανής

Συνεχίζονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καισαριανής σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και τη σκυτάλη θα πάρουν οι μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο κέντρο της πόλης,  στις 3 μ.μ.. Ξεκινώντας από τρεις διαφορετικές γειτονιές, την πλατεία Αλεξάνδρου, το πάρκο 2ας Μαΐου και τα Γυμνάσια της πόλης, όλοι οι καρναβαλιστές θα συγκεντρωθούν στο σχολικό συγκρότημα «Βενιζέλου» και θα ξεκινήσουν την παρέλασή τους, που θα καταλήξει στην πλατεία «Δημάρχου Π. Μακρή» για να χορέψουν σε ξέφρενους χορούς ως αργά.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 11.30 π.μ. στοπάρκο Άϊ Γιάννη στα Ξύλινα.  

«Όλοι οι Καισαριανιώτες και οι Καισαριανιώτισσες θα γιορτάσουμε τα παραδοσιακά “Κούλουμα” όπως κάθε χρόνο για δεκαετίες τώρα, με ζωντανή μουσική, πολύ χορό και νηστίσιμα εδέσματα που θα προσφέρονται στο χώρο. Σας περιμένουμε όλους στις εκδηλώσεις του Δήμου μας για να ξεφαντώσουμε στους ξέφρενους και ανατρεπτικούς αποκριάτικους εορταστικούς ρυθμούς», αναφέρει ο Δήμος.