Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Απολύθηκε από το «ΒΗΜΑ» ο δημοσιογράφος γιός του 53χρονου μαστροπού-παιδοβιαστή

Απολύθηκε από την εφημερίδα «Το ΒΗΜΑ» που εργάζονταν ως δημοσιογράφος ο Παναγιώτης Μίχος, γιός του 53χρονου που κατηγορείται για μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης.

Ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε την απόλυσή του αφήνοντας αιχμές κατά της ιδιοκτήτριας εταιρείας «Alter Ego»: «Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου» ανέφερε ο δημοσιογράφος με ανάρτησή του στα social media και συμπλήρωσε: «Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Από την πλευρά της η ιδιοκτήρια εταιρεία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Του ζητήσαμε ευλόγως να μείνει στο περιθώριο, μέχρις ότου διερευνηθεί πλήρως η όλη υπόθεση. Και τούτο γιατί ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης. Μη αποδεχόμενος τη λογική και δίκαιη πρότασή μας, έθεσε εαυτόν εκτός ομίλου».

Ο Παν. Μίχος εργάζονταν στο «ΒΗΜΑ» ως διπλωματικός συντάκτης τα τελευταία δύο χρόνια.

«Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης», του Νίκου Μόττα