Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Αποπροσανατολιστική αντιπαράθεση γα τη… βίλα Τσίπρα

Ένα ακίνητο στο Σούνιο είναι τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ μετά από δημοσιεύματα για το εξοχικό και το μισθωτήριο του σε μια περίοδο που ο λαός βρίσκεται στο έλεος της πανδημίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο «facebook έκανε λόγο για λάσπη και συκοφαντία και δημοσιοποίησε μισθωτήριο ακινήτου, ενώ γνωστοποίησε την πρόθεση του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αν δεν υπάρξει αποκατάσταση της αλήθειας.

Στην ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων πως «τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους υπέγραψα τετραετές μισθωτήριο συμφωνητικό εξοχικής κατοικίας 71 τ.μ. στη περιοχή της Λαυρεωτικής, με αντίστοιχο εμβαδό υπόγειου και με μίσθωμα 500 ευρώ μηνιαίως για τα πρώτα τρία χρόνια και 900 ευρώ μηνιαίως για τον τέταρτο χρόνο». Κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δημοσιοποιήσει κι αυτός «τα μισθωτήρια συμβόλαια που τον αφορούν».

Η ΝΔ σε ανακοίνωση αναφέρει ότι «αυτές κι αν είναι ευκαιρίες» και προσθέτει πως ο Αλ. Τσίπρας «μας λέει λοιπόν ότι νοικιάζει ένα σπίτι 142 τετραγωνικών, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, σε οικόπεδο ενός στρέμματος, μπροστά στη θάλασσα με 500 ευρώ τον μήνα!», ενώ ισχυρίζεται πως «αυτά τα παραμύθια δεν τα πιστεύουν ούτε οι πιο φανατικοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ».

Απ΄την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη και διαδικτυακά τρολ ανταπαντούν με τα ακίνητα της οικογένειας Μητσοτάκη.

Πάνε καλά αυτοί οι Σουηδοί;