Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Βίντεο από την άγρια επίθεση φασιστών σε μετανάστες στην Κοκκινιά

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση φασιστών σε σπίτι μεταναστών, οι οποίοι κρύφτηκαν έντρομοι στην ταράτσα, παρουσίασε το MEGA.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ομάδα φασιστοειδών έξω από σπίτι στην Κοκκινιά να προσπαθούν να σπάσουν την εξώπορτα κυνηγώντας δύο μετανάστες που έχουν κρυφτεί στη ταράτσα για να γλιτώσουν.

Ο ένας πετά πέτρες και ο άλλος χτυπά το παράθυρο και βρίζει.

Λίγη ώρα νωρίτερα οι δύο μετανάστες μαζί με ένα συμπατριώτη τους από το Πακιστάν είχαν δεχτεί άγρια επίθεση με ρατσιστικά κίνητρα στην πλατεία Αγίας Σωτήρας στη Κοκκινιά, χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε διένεξη.

«Με χτυπήσαν πολύ, βαρούσαν εμένα, δίνουνε μπουνιά, σα να παίζουνε μποξ. Ρίχνουνε μπουνιά και έριξαν κάτω και μετά δίνουνε πόδια» σημείωσε το θύμα της ρατσιστικής επίθεσης.

«Με χτύπησαν και με ένα μπουκάλι μπύρας. Ήρθε και με πήρε ασθενοφόρο, με πήγαν στο νοσοκομείο και έκανα εφτά ράμματα, ήμουν γεμάτος αίματα» συμπλήρωσε ο Αλί.

Οι δύο από τους τρεις μετανάστες κατάφεραν να ξεφύγουν από φασιστοειδή που καταγγέλλονται για ρατσιστική επίθεση και έτρεξαν σε απόσταση 100 μέτρων από την πλατεία Σωτήρας σε ένα σπίτι για να βρουν καταφύγιο.

«Υπάρχουν οι πέτρες με τις οποίες έχουν σπάσει τα τζάμια του σπιτιού, το πιθανότερο είναι ότι υπάρχουν αποτυπώματα, δεν είναι άγνωστοι στη γειτονία» πρόσθεσε ο δικηγόρος των θυμάτων της επίθεσης Δημήτρης Ζώτος.

Oι τρεις μετανάστες από το Πακιστάν θα υποβάλλουν μήνυση κατ’ αγνώστων.

Πηγή πληροφοριών: Mega

vivlio mpelogiannis