Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Βαγγέλης Σίμος: Συνεχίζουμε δυναμικά, αποφασιστικά, με το χαμόγελο στα χείλη

Σε δήλωσή του και εν μέσω χειροκροτημάτων και συνθημάτων όπως «Ένας αιώνας αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία», «Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, με το ΚΚΕ επίθεση και πάλη», ο Βαγγέλης Σίμος, από το εκλογικό περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Πετρούπολη, έκανε την εξής δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών:

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας όσους μας στήριξαν, όλο τον κόσμο, που όλο αυτό το διάστημα έδειξε αντοχή στη βρωμιά και τη λάσπη που έριξαν απέναντί μας, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας στήριξε, ακόμα και αν δεν συμφωνεί σε όλα μαζί μας. Ακούμε τις κριτικές παρατηρήσεις για να γίνουμε καλύτεροι στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού το επόμενο διάστημα.

Συνεχίζουμε δυναμικά, αποφασιστικά, με το χαμόγελο στα χείλη, γιατί εμείς ξέρουμε ότι ο κόσμος αυτός μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει, με την πρωτοπορία μπροστά, με εμάς για να αφήσουμε καλύτερες μέρες και εποχές στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων».

Στη συγκέντρωση στο εκλογικό περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Πετρούπολη, παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος.