Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βασίλης και Λαυρέντης στο Θέατρο Πέτρας

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, μοναδικοί στην τέχνη τους, θα μοιραστούν τη σκηνή στο Θέατρο Πέτρας στις 20 Ιούνη. Τους δύο καλλιτέχνες ενώνουν πολλά: Δίσκοι, τραγούδια, εμφανίσεις, παρέες. Στη μακρόχρονη πορεία τους μας έχουν χαρίσει ξεχωριστές στιγμές και έντονα συναισθήματα. Το μυστικό της πετυχημένης συνταγής τους: Η μακρόχρονη φιλία που τους ενώνει και τους χαρίζει αυτήν την οικειότητα και άνεση στη σκηνή.
Η κοινή βραδιά τους στο Θέατρο Πέτρας Πετρούπολης θα είναι μια ευκαιρία να τραγουδήσουμε «Χρόνια Πολλά» στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που έχει εκείνο το βράδυ τα γενέθλιά του. Τον αειθαλή Βασίλη, με την τρυφερή ροκ φωνή και την ηλεκτρισμένη σκηνική παρουσία, που κλείνει φέτος 45 χρόνια πορείας στο ελληνικό τραγούδι και έχει σημαδέψει τις ζωές εκατομμυρίων θαυμαστών του, και να ταξιδέψουμε με τον αγαπημένο Λαυρέντη και τον Μικρό του «Τιτανικό» στο «Νότο» και σε άλλους μακρινούς μουσικούς προορισμούς.

Μαζί τους θα είναι και η Μιρέλα Πάχου με το ακορντεόν της, ο Ιταλός ταλαντούχος κιθαρίστας Steve Tesser και επίσης οι μουσικοί: Πιάνο – πλήκτρα: Ανδρέας Αποστόλου. Ηλεκτρικό μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης, Ακης Αμπράζης. Τύμπανα: Φίλιππος Σπυρόπουλος, Στέφανος Δημητρίου. Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη. Κιθάρες: Steve Tesser, Γιάννης Αυγέρης. Πλήκτρα: Γιώργος Θεοδωρόπουλος. Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος, Γιώργος Καραγιαννίδης, Λυσιέν Κλίμης. Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας, Μίμης Βασιλείου. Ενορχήστρωση: Ανδρέας Αποστόλου. Ωρα έναρξης: 21.30.