Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

ΒΙΒΗ ΔΑΓΚΑ 🚩Το ΚΚΕ μπορεί να είναι η μοναδική πραγματική αντιπολίτευση απέναντι σε ΝΔ και στα αντιλαϊκά σχέδια της επόμενης ημέρας

«Φαίνεται μία τάση σταθεροποίησης των ποσοστών του Κόμματος με μία θετική τάση αύξησής τους που αν θέλετε έχει πολύ μεγάλη σημασία στις συνθήκες αυτών των τεράστιων εκβιασμών, των διλημμάτων, όλων αυτών των καλεσμάτων που δέχθηκαν οι εργαζόμενοι και ο λαός ότι θα ζει μια ζωή τα ίδια και χειρότερα»  σημείωσε μεταξύ άλλων η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, σε παρέμβασή της στο κανάλι «ΚΟΝΤΡΑ».

Επισήμανε την τάση «να μετακινείται, να εναλλάσσεται η σκυτάλη της αντιλαϊκής διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ», που εκφράζει και μία «τάση συντηρητικοποίησης της κοινωνίας όχι μόνο ψήφος στη ΝΔ, αλλά ότι με κρύα καρδιά στήριξε παλιές και δοκιμασμένες επιλογές για να εκφράσει τη λαϊκή αντίδρασή του στον ΣΥΡΙΖΑ». Αυτό μάλιστα, είπε, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έστρωσε το έδαφος για να βρεθεί δικαιωμένη η ΝΔ.

Παράλληλα, η Β. Δάγκα επισήμανε πως το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει το ποσοστό την επόμενη μέρα στους καθημερινούς αγώνες στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές όχι μόνο για να βάλει εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική που θα ακολουθηθεί, αλλά για να περάσει ο λαός στην αντεπίθεση, κόντρα στον πραγματικό αντίπαλο, στον ματωμένο δρόμο ανάπτυξης της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, των μονοπωλίων, ουσιαστικά για να πάρει ανάσες ανακούφισης ο λαός. Καταλήγοντας είπε πως «το ΚΚΕ μπορεί να είναι η μοναδική πραγματική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ και στα αντιλαϊκά σχέδια της επόμενης ημέρας».