Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βρετανία: Καταδικάστηκε σε ισόβια ο δολοφόνος και νεκρόφιλος Ντέιβιντ Φούλερ — Συγκλονίζουν τα εγκλήματά του

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε στη Βρετανία ο 67χρονος Ντέιβιντ Φούλερ, ο οποίος αφού ομολόγησε τη δολοφονία δύο νεαρών γυναικών, στη συνέχεια αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε την πρόσβασή του σε ένα νεκροτομείο, για να κακοποιήσει σεξουαλικά περισσότερα από 100 πτώματα!

Ο Φούλερ, πρώην εργαζόμενος σε νοσοκομείο, ομολόγησε την ενοχή του τον περασμένο μήνα για τη δολοφονία δύο γυναικών το 1987 στην περιοχή του Κεντ. Θύματά του ήταν η Γουέντι Κνελ, 25 ετών, και η Καρολάιν Πιρς, 20 ετών.

Σε έρευνες που διεξήγαγε η αστυνομία το σπίτι του πέρυσι, αποκαλύφθηκε συλλογή φωτογραφιών, που απεικόνιζαν τον ίδιο να κακοποιεί νεκρές γυναίκες. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Guardian, η αστυνομία βρήκε τέσσερα εκατομμύρια εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης! Τις περισσότερες ο Φούλερ τις είχε κατεβάσει από το διαδίκτυο, αλλά ο ίδιος είχε επίσης καταγράψει τον εαυτό του να κακοποιεί δεκάδες πτώματα.

Όπως έγινε γνωστό ο Φούλερ – ο οποίος αποκαλούσε τον εαυτό του «Θεό της νεκροφιλίας» – εκμεταλλευόταν τη δουλειά του ως ηλεκτρολόγου προκειμένου να έχει πρόσβαση στα νεκροτομεία δύο νοσοκομείων της περιοχής Τάμπριτζ Γουέλς, όπου μέσα σε ένα διάστημα περίπου 12 ετών κακοποίησε σεξουαλικά 102 πτώματα! Το νεότερο θύμα ήταν ένα κορίτσι εννέα ετών, ενώ το γηραιότερο μια γυναίκα ηλικίας 100 ετών. Περίπου 20 από τα θύματά του δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Συγκλονιστικές υπήρξαν οι καταθέσεις και μαρτυρίες συγγενών των θυμάτων, ενώ η πρόεδρος του δικαστηρίου υπογράμμισε ότι η σοβαρότητα των εγκλημάτων του καθιστούν αναγκαίο τον εγκλεισμό του στις φυλακές χωρίς καμία δυνατότητα μείωσης της ποινής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο