Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βόλος: Μπέος και ναζί, κάνουν εγκαίνια μαζί…

Παρου­σία φορέ­ων του πιο μαύ­ρου μίσους, ο δήμαρ­χος Βόλου Αχιλ­λέ­ας Μπέ­ος εγκαι­νί­α­σε πριν λίγες ημέ­ρες το… «ράφι της αγά­πης» στο ορφα­νο­τρο­φείο της πόλης. Απο­δει­κνύ­ο­ντας για άλλη μια φορά τις πολι­τι­κές του «παρέ­ες», ο δήμαρ­χος δεν έδει­ξε να ενο­χλεί­ται διό­λου από την παρου­σία στα εγκαί­νια δυο βου­λευ­τών της εγκλη­μα­τι­κής ναζι­στι­κής Χρυ­σής Αυγής. 

Πιο συγκε­κρι­μέ­να στα εγκαί­νια της βιβλιο­θή­κης παρευ­ρέ­θη­καν οι βου­λευ­τές της ναζι­στι­κής οργά­νω­σης Ηλί­ας Πανα­γιώ­τα­ρος και Πανα­γιώ­της Ηλιό­που­λος, οι οποί­οι μάλι­στα έβγα­λαν και ανα­μνη­στι­κή φωτο­γρα­φία. Στη δε τελε­τή των εγκαι­νί­ων, στους παρευ­ρι­σκό­με­νους γύρω από τον Αχ. Μπέο εμφα­νί­ζε­ται ο χρυ­σαυ­γί­της Ηλιόπουλος. 

Δεν πρέ­πει να προ­κα­λεί εντύ­πω­ση η… άνε­ση που επι­δει­κνύ­ει ο δήμαρ­χος Βόλου όταν βρί­σκε­ται στον ίδιο χώρο με φασιστοειδή. 

Αφε­νός ο Μπέ­ος ψαρεύ­ει εκλο­γι­κά στα θολά νερά της ακρο­δε­ξιάς (η Χ.Α. δεν είχε κατε­βά­σει υπο­ψή­φιο για το δήμο Βόλου το 2014), αφε­τέ­ρου έχουν αμφό­τε­ροι κοι­νό σημείο ανα­φο­ράς τον πρω­τό­γο­νο αντι­κομ­μου­νι­σμό. Είναι γνω­στές οι χυδαί­ες επι­θέ­σεις και ύβρεις που έχει εξα­πο­λύ­σει κατά και­ρούς ο Αχ. Μπέ­ος ενά­ντια στο εργα­τι­κό κίνη­μα, τους εργα­ζό­με­νους και το ΚΚΕ.

Όμοιος τον όμοιο κι η κοπριά στα λάχα­να, που λέει και ο θυμό­σο­φος λαός… 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο