Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Βόλος: Μπέος και ναζί, κάνουν εγκαίνια μαζί…

Παρουσία φορέων του πιο μαύρου μίσους, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος εγκαινίασε πριν λίγες ημέρες το… «ράφι της αγάπης» στο ορφανοτροφείο της πόλης. Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τις πολιτικές του «παρέες», ο δήμαρχος δεν έδειξε να ενοχλείται διόλου από την παρουσία στα εγκαίνια δυο βουλευτών της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Πιο συγκεκριμένα στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης παρευρέθηκαν οι βουλευτές της ναζιστικής οργάνωσης Ηλίας Παναγιώταρος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, οι οποίοι μάλιστα έβγαλαν και αναμνηστική φωτογραφία. Στη δε τελετή των εγκαινίων, στους παρευρισκόμενους γύρω από τον Αχ. Μπέο εμφανίζεται ο χρυσαυγίτης Ηλιόπουλος. 

Δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση η… άνεση που επιδεικνύει ο δήμαρχος Βόλου όταν βρίσκεται στον ίδιο χώρο με φασιστοειδή.

Αφενός ο Μπέος ψαρεύει εκλογικά στα θολά νερά της ακροδεξιάς (η Χ.Α. δεν είχε κατεβάσει υποψήφιο για το δήμο Βόλου το 2014), αφετέρου έχουν αμφότεροι κοινό σημείο αναφοράς τον πρωτόγονο αντικομμουνισμό. Είναι γνωστές οι χυδαίες επιθέσεις και ύβρεις που έχει εξαπολύσει κατά καιρούς ο Αχ. Μπέος ενάντια στο εργατικό κίνημα, τους εργαζόμενους και το ΚΚΕ.

Όμοιος τον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα, που λέει και ο θυμόσοφος λαός…