Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Γαρου(φαήλος): Μια φορά φασίστας, πάντα φασίστας

Τι συμβαίνει όταν ο φασισμός και η πιο μαύρη ακροδεξιά συναντούν μια αποτυχημένη και μίζερη πολιτική ύπαρξη; Απάντηση: «Γεννιέται» ένας Φαήλος Κρανιδιώτης. Αναφερόμαστε ασφαλώς στο γνωστό πρώην στέλεχος της ΝΔ και συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά και νυν πολιτικό πουλέν του έτερου φασιστοειδούς Θ. Τζήμερου.

Ο Φαήλος βέβαια δεν είναι ένας απλός φασίστας. Είναι ένας φασίστας που συνεχώς αποζητά την δημοσιότητα, προκειμένου να βγει απ’ την πολιτική αφάνεια και τον ακροδεξιό βούρκο στον οποίο επιπλέει. Έτσι, δεν διστάζει να επιδίδεται συχνά πυκνά σε εμετικά αντικομμουνιστικά παραληρήματα, χυδαιολογίες και βρωμιές αντίστοιχες με αυτές των ναζιστών της Χρυσής Αυγής. Άλλωστε, στα θολά νερά της ίδιας δεξαμενής ψήφων με τους Ναζί ψαρεύει με τον συναίτερο του Τζήμερο.

Βγήκε λοιπόν σήμερα το εν λόγω φασιστοειδές και με το θράσος διακοσίων παττακών που τον διακρίνει επιχείρησε να συκοφαντήσει τον ήρωα Νίκο Μπελογιάννη, ανήμερα της συμπλήρωσης 69 χρόνων από τη δολοφονία του.

Screenshot 2021 03 30 Φαήλος Κρανιδιώτης on Twitter

«Ο Μπελογιάννης ήταν προδότης, όχι μόνο κατάσκοπος αλλά και με συμμετοχή σε γεγονότα βουτηγμένα στο αίμα αθώων. Η μυθολογία της αριστεράς κόπιασε πολύ αλλά ο προδότης παραμένει προδότης».

Επ’ αυτού, τρία σχόλια μπορούν να γίνουν:

ΠΡΩΤΟ: Από στόματος κοράκου «κρα» θα ακούσεις. Από στόμα πατενταρισμένου φασίστα όπως ο Φαήλος μόνο βρωμιές, γκεμπελισμούς και αντικομμουνιστική λάσπη.

ΔΕΥΤΕΡΟ: Προφανώς ο Γαρουφαήλος νομίζει ότι γράφοντας τέτοιου είδους εμέσματα αφενός θα «λερώσει» τη μνήμη του Μπελογιάννη και αφετέρου θα κερδίσει λίγες ώρες δημοσιότητας. Το δεύτερο πράγματι μπορεί να το πέτυχε. Σε ότι αφορά το πρώτο όμως, ματαιοπονεί. Όπως ματαιοπονούν όλα τα φασιστοειδή, οι ναζί και τα πάσης φύσης ακροδεξιά κατακάθια, που νομίζουν ότι έχουν την δύναμη να σπιλώσουν, έστω και λίγο, τον ήρωα Μπελογιάννη.

ΤΡΙΤΟ: «Ο Μπελογιάννης ήταν προδότης» γράφει ο ακροδεξιός πιγκουίνος του πολιτικού απόπατου. Αυτό που δεν μπορεί να χωνέψει ο Φαήλος και οι ομοιδεάτες του είναι ότι ο Νίκος Μπελογιάννης στάθηκε όρθιος μέχρι τέλους, μετέτρεψε τα στημένα στρατοδικεία σε βήμα καταγγελίας απέναντι στους κατηγόρους του, έφτυσε κατάμουτρα το βρώμικο αστικό κράτος των «Πλαστήρων» και των «Παπάγων», του μοναρχοφασισμού και της αμερικανοδουλείας. Λυσσάνε οι «Φαήλοι» διότι ξέρουν καλά πως όταν ο Μπελογιάννης και το ΚΚΕ πολεμούσε τους κατακτητές, οι πολιτικοί τους πρόγονοι είτε συνεργάζονταν με τους Ναζί, φορώντας κουκούλες και προδίδοντας κόσμο, είτε έκαναν… «αντίσταση» απ’ το Κάϊρο και το Λίβανο. Γι’ αυτό και προσπαθούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα στάζοντας αντικομμουνιστικό δηλητήριο…

Ο Ν. Μπελογιάννης έχει καταγραφεί, μια για πάντα, στις πιο ένδοξες σελίδες της ιστορίας ως λαϊκός ήρωας, ως αλύγιστος κομμουνιστής και γνήσιος πατριώτης, που έζησε και πέθανε πιστός στις αξίες και τα ιδανικά του. Όσο για τους «Φαήλους», να είναι σίγουροι πως για τους ίδιους υπάρχει ήδη κρατημένη μια θέση στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορικής λήθης, κάτω απο μια ταμπέλα που θα γράφει: «μια φορά φασίστας, πάντα φασίστας».

Ν. Μπελογιάννης Ν. Πλουμπίδης – Στο σπίτι των ηρώων