Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Γελοιότητες με χορηγό επικοινωνίας τον ΣΚΑΪ

Ανάμεσα στους διάφορους απίθανους, που έχουν πιάσει στασίδι μετά την ανακοίνωση της απόφασης της δίκης και μιλάνε για την εγκληματική Χρυσή Αυγή, εμφανίζονται και ορισμένα γελοία υποκείμενα, όπως ο Τζήμερος, για να πουλήσει την πραμάτεια της «θεωρίας των δύο άκρων». Τα όσα γελοία έχει γράψει και πει από την προηγούμενη Τετάρτη δείχνουν ότι του έχει πέσει… βαριά η δικαστική απόφαση για αυτούς με τους οποίους χαριεντίζεται και ψηφίζει τα ίδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, δηλαδή τους Χρυσαυγίτες.

Το θέμα όμως είναι ότι τις τελευταίες μέρες έχει βρει στέγη για τις γελοιότητές του στον ΣΚΑΪ. Από τις συχνότητες του σταθμού εκτοξεύει αθλιότητες για το «εγκληματικό ΚΚΕ που πρέπει επίσης να καταδικαστεί», επιχειρώντας να ταυτίσει το ΚΚΕ και γενικά τους εργατικούς – λαϊκούς αγώνες, με τους εγκληματίες – δολοφόνους, μαχαιροβγάλτες, ανθρώπους του υποκόσμου και της νύχτας κ.λπ. – ναζιστές της Χρυσής Αυγής.

Ο τελευταίος που αναπαρήγαγε τέτοιες τοποθετήσεις είναι το απολειφάδι – δικηγόρος του Λαγού – με το όνομα Πλεύρης. O αντικομμουνισμός και η επίθεση στο ΚΚΕ ήταν η «υπερασπιστική» γραμμή του στα τελειώματα της δίκης της ΧΑ…

Ας σκεφτεί ο σταθμός τι ευθύνη αναλαμβάνει, παίζοντας τον ρόλο του χορηγού επικοινωνίας σε φασιστοειδή.

Πηγή: 902.gr

mpelogiannis