Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο: Τη διαγραφή του καταδικασμένου φασίστα Κασιδιάρη από τη λίστα «καταξιωμένων αποφοίτων» ζητά ο Φοιτητικός Σύλλογος

Να αφαιρεθεί το όνομα του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη από τη λίστα των «καταξιωμένων αποφοίτων» του Πανεπιστημίου, ζητά με απόφαση του ο Φοιτητικός Σύλλογος Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας, ύστερα από σχετικό ψήφισμα που κατέθεσαν οι εκλεγμένοι με την «Πανσπουδαστική ΚΣ».

Στην απόφασή του αναφέρει:

«Στις 7 Οκτώβρη το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, με ομόφωνη απόφασή του έκρινε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και την ηγεσία της ως ένοχη για την κακουργηματική πράξη της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Ανάμεσα στους καταδικασμένους της ηγεσίας της συμπεριλαμβάνεται και ο ναζιστής Κασιδιάρης Ηλίας, απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Φοιτητικός Σύλλογος Γεωπονικού απαιτεί την άμεση παρέμβαση της πρυτανικής αρχής στην υπηρεσία της Google ώστε κατά την αναζήτηση “αξιόλογοι απόφοιτοι Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών” στον ιστό αναζήτησης της Google να μην εμφανίζεται το όνομα του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη.

Καμία θέση δεν έχει το όνομα του φασίστα εγκληματία δίπλα σε καταξιωμένους επιστήμονες, απόφοιτους του Πανεπιστημίου».