Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Γεωργιάδης – Βελόπουλος θέλουν να είναι καθημερινές οι σκηνές που θα δείτε στις φωτό

Την ώρα που το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο από το θάνατο ενός 20χρονου και τα ερωτήματα για το πώς ένα ένα περιστατικό ρουτίνας μετατράπηκε σε αιματηρό, πρωτοκλάσατος υπουργός σπεύδει από τους πρώτους να συγχαρεί τους αστυνομικούς που σκότωσαν ένα άοπλο παιδί!!!

Σε ίδιο «κλίμα» περίπου με τον παλαιό σύντροφο και ομόσταυλό του Βελόπουλου στο ακροδεξιό ΛΑΟΣ, ο υπουργός της ΝΔ, λέει μπράβο στους αστυνομικούς που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως!!! «Είναι απολύτως προφανές ότι οι Αστυνομικοί έκαναν καλά την δουλειά τους και ότι προστάτευσαν αμυνόμενοι και την ζωή τους και το Κοινωνικό Σύνολο. Μπράβο τους», έσπευσε να τουιτάρει με τη γνωστοποίηση του γεγονότος.

Καμιά εντύπωση δεν προκαλούν τα συγχαρητήρια του Άδωνη Γεωργιάδη στους αστυνομικούς σήμερα. Είναι ο ίδιος που προ ετών πανηγύριζε για την αθώωση των επιστατών της Μανωλάδας. «Σκάγια στον αέρα που στην πτώση πέτυχαν και τραυμάτισαν κάποιους ελαφρά. Τί το περίεργο βλέπετε;» έλεγε, ανερυθρίαστα τότε όπως και σήμερα

Ο ακροδεξιός Βελόπουλος βρήκε στο τραγικό περιστατικό την αφορμή να διατυπώσει το όραμά του για τον αστυνομικό που θα πυροβολεί και θα σκοτώνει κατά το δοκούν!!! «Εμείς, δεν θα οδηγούσαμε ποτέ τους αστυνομικούς στο αυτόφωρο και στον εισαγγελέα αλλά αντίθετα, θα τους παρασημοφορούσαμε».

Γεωργιάδης και Βελόπουλος, αμφότεροι ακροδεξιοί, θέλουν φωτογραφίες σαν τις ακόλουθες να είναι στην καθημερινότητά μας:

foto perama 1 1 foto perama 2 1 foto perama 3 1 foto perama 4 1

Η λογική που θέλει τον αστυνόμο να λειτουργεί κατά βούληση, είναι έξω από κάθε πλαίσιο νομιμότητας και κράτους δικαίου, είναι η λογική που θέλει τον πολίτη τρομοκρατημένο και τον αστυνόμο κράτος.

vivlio mpelogiannis