Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Για απάτη κατηγορεί ο Γιώργος Θεοδωράκης, τον παρουσιαζόμενο ως γιο του Μίκη, Νίκο

Στην όλη συζήτηση των τελευταίων ημερών για την ταφή του Μίκη, προστέθηκε σήμερα ανάρτηση του γιου του Μίκη Θεοδωράκη που αναφέρεται -σύμφωνα με όσα μέχρι σήμερα ξέραμε- σε παιδί του Μίκη Θεοδωράκη καρπό σχέσης εκτός γάμου.

Γράφει ο Γιώργος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στο facebook:

Αγαπητοί φίλοι εδώ έχουμε να κάνουμε για την απάτη του αιώνα.

Ο Νίκος Θεοδωρακης δεν είναι γιος του Μικη .Τον πατέρα του τον λένε Κουρη .Άρα τον λένε Νίκο Κουρη κι όχι Νίκο Θεοδωρακη .Και δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια μας και ολόκληρο το σοϊ μας.

Θα παρακαλούσα πολύ να τον Αγνοήσετε και οι δημοσιογράφοι να μη του παίρνουν συνεντεύξεις .

Εκτός κι αν θέλει να ξεφτιλίζεται μόνος του.

Ο Νίκος (Θεοδωράκης) στον οποίο αναφέρεται ο Γιώργος πράγματι φέρει το επίθετο του ανθρώπου που τον μεγάλωσε νυμφευόμενος τη μητέρα του. Ο Νίκος (Θεοδωράκης) -εδώ και χρόνια- εμφανίζεται σε εκδηλώσεις με το όνομα Θεοδωράκης, συμμετέχει σε εκδηλώσεις με αυτό το όνομα, δημιούργησε το RadioMikis.gr με σκοπό την προβολή του έργου του Μίκη. Ο ίδιος ο Μίκης χαιρέτισε το  RadioMikis.gr ως το μέσο για να φτάσει το έργο του παντού και είναι αρκετά τα φωτογραφικά στιγμιότυπα με τους δυο τους.

Επίσης όσο ζούσε ο Μίκης και ο Νίκος χρησιμοποιούσε το επίθετό του, δεν υπήρχε καμία αντίδραση, ούτε από τον ίδιο τον Μίκη ούτε από μέλη της οικογένειας.

Πηγή: thepressroom.gr

«Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης», του Νίκου Μόττα