Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Για γέλια και για κλάματα οι «απεργιακές συγκεντρώσεις» εργοδοτικού συνδικαλισμού… (ΦΩΤΟ)

Ούτε τους εαυτούς τους δεν φάνηκαν να πείθουν οι δυνάμεις του εργατοπατερισμού στο εργατικό κίνημα, αφού όπου επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν «απεργιακές συγκεντρώσεις» σήμερα, κατέληξαν σε κάτι θλιβερές μαζώξεις μερικών παραγόντων.

Αφού πρώτα, ακολουθώντας την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ και την κυβέρνηση, προκήρυξαν «αργία» για σήμερα 4 Μάη, την οποία βάφτισαν «πανεργατική απεργία», τώρα βαφτίζουν και «συγκεντρώσεις» κάτι περιθωριακές συναντήσεις σε πλατείες ανά τη χώρα.

Οι εργαζόμενοι για μια ακόμα χρονιά τούς γύρισαν την πλάτη, ενώ οι πιο μαχητικές και δραστήριες συνδικαλιστικές οργανώσεις, εκατοντάδες συνδικάτα σε όλη την Ελλάδα ετοιμάζουν τη μεγάλη απεργιακή Πρωτομαγιά για την Πέμπτη 6 Μάη.

Οι φωτογραφίες με τους «φαντομάδες» συνδικαλιστές – κολλητούς του υπουργείου Εργασίας είναι χαρακτηριστικές της γύμνιας και της απομόνωσής τους από την εργατική τάξη.

Πληροφορίες που θέλουν τον υπουργό-«σούπερμαν» των βιομηχάνων να ψάχνει αγωνιωδώς τη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ στην Αθήνα και να μην τη βρίσκει, αφού η ηγετική της ομάδα ακόμα χωνεύει το πασχαλινό τσιμπούσι, παραμένουν ανεπιβεβαίωτες…

gsee kalamata gsee thessaloniki 1 gsee thessaloniki gsee xania 2 gsee xania

Πηγή: 902

Ακολουθήστε το Ατέχνως στο Google News, στο Facebook και στο Twitter

Ν. Μπελογιάννης Ν. Πλουμπίδης – Στο σπίτι των ηρώων