Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Γιώργος Λαμπρούλης: Το ΚΚΕ δίνει με όλους τους τρόπους τη μάχη για την υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής (VIDEO)

Στις συνθήκες αυτές χρειάζεται και η πρακτική συμβολή για την υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ και ΣΤ’ Αντιπρόεδρος της βουλής, Γιώργος Λαμπρούλης μιλώντας στην ΕΡΤ 1.

Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ζήτησε να απαλλαγεί προσωρινά από τα καθήκοντα του ως Αντιπρόεδρος της Βουλής, προκειμένου να συμβάλλει ως γιατρός – πνευμονολόγος στη μάχη κατά της πανδημίας.

Έκανε γνωστό πως το αίτημα του έγινε αποδεκτό την Δευτέρα το απόγευμα και την Τετάρτη το πρωί θα παρουσιαστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας από όπου και προέρχεται.

Στην παρέμβαση του επισήμανε τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης η οποία δεν αξιοποίησε το διάστημα ανάμεσα στο πρώτο κύμα μέχρι σήμερα για να ενισχύσει το ΕΣΥ και κυρίως την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ).

‘Όπως είπε, έτσι φτάσαμε στην σημερινή οριακή κατάσταση στα νοσοκομεία με ένα προσωπικό εξουθενωμένο που έχει ξεπεράσει τα όρια, ενώ ανέδειξε την ανάγκη «έστω και στο και πέντε» να προχωρήσει η κυβέρνηση σε μαζικές προσλήψεις.

Αναφέρθηκε τέλος στις συγκεντρώσεις που έγιναν στις 17 Νοέμβρη δηλώνοντας ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
«Την όποια ανωμαλία στην τήρηση των υγειονομικών κανόνων την έφερε η αστυνομία», σημείωσε.


«Ο Χικμέτ στην Ελλάδα», του Ηρακλή Κακαβάνη