Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Γ. Λοβέρδος: Ευχήθηκε στις ένοπλες δυνάμεις με φωτογραφία στρατιωτικού από την… Σερβία!

«Χρόνια πολλά και καλά στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας. Στους άντρες και τις γυναίκες που αφιερώνουν τη ζωή τους στην προστασία των αξιών και των δικαίων του Ελληνισμού. Είμαστε όλοι περήφανοι για σας!».

Με αυτό το μήνυμα στο Facebook, o βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος θέλησε να ευχηθεί στις ένοπλες δυνάμεις που γιόρταζαν στις 21 Νοέμβρη. Τι το ‘θελε;

Ο βουλευτής της ΝΔ συνόδεψε το μήνυμα του με μια φωτογραφία, στην οποία όμως απεικονίζονταν μια στρατιωτικός των ενόπλων δυνάμεων της… Σερβίας! Η στρατιωτικός μάλιστα φοράει μπλε μπερέ (γαλάζιας απόχρωσης) με το έμβλημα των σέρβικων ενόπλων δυνάμεων!

Πάλι καλά, να λέμε, που δεν έβαλε κανέναν πεζοναύτη του αμερικανικού στρατού…

Όπως ήταν επόμενο, οι χρήστες στο Twitter και τα λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστησαν «γλέντι» με τη γκάφα του κυβερνητικού βουλευτή, παρατηρώντας μάλιστα ότι η εν λόγω φωτογραφία υπέστη Photoshop στην εικόνα που κρατά η στρατιωτικός. Λίγες ώρες μετά, ο βουλευτής έσβησε τη φωτογραφία.

Το ερώτημα όμως παραμένει: Είναι δυνατόν βουλευτές της… δεξιάς «πατριωτικής» παράταξης, υπέρμαχοι του τρίπτυχου «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια», να μη μπορούν να αναγνωρίσουν το εθνόσημο ή, έστω, ότι στον ελληνικό στρατό δεν υφίσταται γαλάζιος μπερές;

Αν είναι ποτέ δυνατόν…