Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γ. Πομάσκι: «Το πρωί με αποπέμπουν και το βράδυ με βραβεύουν για τη δουλειά μου»

Για τη φωτογραφική διάταξη Αυγενάκη που αποπέμπει τον Γιώργο Πομάσκι από το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ ως εκπρόσωπο των προπονητών, μίλησε ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών του ελληνικού στίβου στον «ΣΠΟΡ FM 94,6», το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Το πρωί με αποπέμπουν και το βράδυ με βραβεύουν για τη δουλειά μου», είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Πομάσκι, τονίζοντας ότι η συζήτηση θα έπρεπε να αφορά σε ποια στάδια, σε ποιες συνθήκες προπονούνται οι αθλητές.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτογραφική διάταξη που κατέθεσε χθες το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού απαγορεύει σε κάποιον που έχει έμμισθη σχέση με τον ΣΕΓΑΣ να εκπροσωπεί τους προπονητές στο ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Όπως σημείωσε ο Γ. Πομάσκι, η αντιπαράθεση θα έπρεπε να αφορά στα πραγματικά προβλήματα των αθλητών, των παιδιών και των προπονητών, την ώρα που δεν υπάρχουν στάδια, δεν έχουν που να προπονηθούν οι αθλητές.

Ενώ ο ίδιο από την πλευρά τους δήλωσε έτοιμος να παλέψει για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και των μισθών των προπονητών, γιατί είναι αυτοί που βοηθούν και καθοδηγούν τα παιδιά.

Όσο για τον εαυτό του, υπενθύμισε ότι εδώ και 30 χρόνια δεν έχει χάσει αγώνα, είναι κάθε μέρα στο ταρτάν και γνωρίζει τα προβλήματα καλύτερα από τον καθένα.

«Ναι, αλλά ο Στάλιν…», του Νίκου Μόττα