Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Γ. Πρωτούλης: «Να απομακρυνθούν τα ήδη εγκατεστημένα διόδια εντός Αττικής και να σταματήσουν οι διώξεις»

«Να απομακρυνθούν τα ήδη εγκατεστημένα διόδια εντός Αττικής και παντού και να σταματήσουν οι διώξεις και η καταστολή εναντίον όσων συμμετείχαν σε κινήματα κατά των διοδίων», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιάννης Πρωτούλης.

‘Οπως σημειώνει, «δύο μήνες πέρασαν από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 6ης Δεκεμβρίου 2018 και τη συζήτηση που έγινε σχετικά με τους διωκόμενους κατοίκους του Ωρωπού για τη συμμετοχή τους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο του κινήματος ενάντια στα διόδια. Εκδόθηκε μάλιστα και σχετικό ψήφισμα».

«Η αλήθεια σήμερα είναι ότι εκατοντάδες πρόστιμα των 100 ευρώ έχουν καταλογιστεί το τελευταίο διάστημα ως παραβάσεις του ΚΟΚ, με τεκμήριο φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από τις κάμερες των διοδίων. Αυτό σημαίνει ότι στη συνέχεια η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ θα αξιώνει το 20πλάσιο του αντιτίμου για κάθε διέλευση», προσθέτει ο Γ. Πρωτούλης.

Υπενθυμίζει ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δια του υπουργού Υποδομών κ. Σπίρτζη, ο οποίος και σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (Οκτώβρης 2017), αλλά και σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ωρωπού (Απρίλης 2018), παρόντος του δημάρχου Ωρωπού, αλλά και μέρους της αντιπολίτευσης, τόνισε ότι τα διόδια τελείωσαν, όπως και οι διώξεις για αυτούς που δεν πλήρωναν». Και καταλήγοντας στη δήλωσή του αναφέρει: «Περίσσεψε για μια ακόμα φορά ο εμπαιγμός κι η κοροϊδία».