Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Δήμος Θεσσαλονίκης: Η διοίκηση Ζέρβα αρνείται να παραχωρήσει την πλατεία Αγ. Σοφίας για αντιφασιστική συναυλία!

«Τη δημοτική αρχή Θεσσαλονίκης που με απόφασή της αρνείται να παραχωρήσει την πλατεία Αγίας Σοφίας για τη διεξαγωγή της μεγάλης αντιφασιστικής συναυλίας, την Πέμπτη 7 Οκτώβρη» καταγγέλλουν εργατικά σωματεία και Φοιτητικοί Σύλλογοι της Θεσσαλονίκης που καλούν όλους αύριο στις 7 μ.μ. στην πλατεία Αγίας Σοφίας!

Όπως αναφέρουν, «τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών στη Δυτική Θεσσαλονίκη και αλλού, με τους φασίστες να σηκώνουν κεφάλι, να προσπαθούν να τρομοκρατήσουν μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους που αγωνίζονται συνάντησαν τη γενική λαϊκή κατακραυγή. Τα στελέχη της κυβέρνησης και τα φερέφωνά της κατέληξαν να είναι η θλιβερή παραφωνία μιλώντας για ίσες αποστάσεις, για τα “δυο άκρα” και άλλα τέτοια φαιδρά».

«Η διοίκηση του δήμου σε συνέχεια της κατάπτυστης ανακοίνωσης ξεπλύματος των φασιστών», τονίζουν, «συνεχίζει στην ίδια γραμμή και παίρνει θέση απέναντι στα εργατικά σωματεία και τους Φοιτητικούς Συλλόγους που διοργανώνουν τη μεγάλη αντιφασιστική συναυλία, αρνούμενη να δώσει άδεια για τον χώρο. Τους καταγγέλλουμε στον λαό της πόλης και τους διαβεβαιώνουμε ότι τέτοια εμπόδια δεν πρόκειται να μας πτοήσουν. Τους φασίστες που σήκωσαν κεφάλι θα τους στείλουμε πίσω στις τρύπες τους, όσο κι αν κάποιοι επιμένουν να τους χαϊδεύουν!

Όλοι αύριο στις 7 μ.μ. στην πλατεία Αγίας Σοφίας!».

902.gr.

che guevara 008