Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Δήμος Παύλου Μελά: Κύριε Παλάντζα, γιατί να σας ψηφίσουν οι δημότες;

Ερώτηση: Ποιο είναι το επόμενο βήμα για την αξιοποίηση του στρατοπέδου;

Μάριος Παλάντζας, «Λαϊκή Συσπείρωση Παύλου Μελά»: Χρειάζεται να διεκδικηθούν κονδύλια από τον κρατικό προϋπολογισμό, από το ΕΣΠΑ και το ΠΕΠ. Αυτή την στιγμή οι πόροι του δήμου δύναται να καλύψουν μόνο το 48% των επενδυτικών δαπανών και το 17% μόνο των ετήσιων εξόδων λειτουργίας. Να μην δοθεί χώρος στην επιχειρηματική λειτουργία ιδιωτών και στην ανταποδοτικότητα, πολιτικές τις οποίες όλες οι υπόλοιπες δυνάμεις θεωρούν μονόδρομο.

Ερώτηση: Δύο επιπλέον θέματα που θέτετε ως προτεραιότητα για τη νέα τετραετία;

Μάριος Παλάντζας, «Λαϊκή Συσπείρωση Παύλου Μελά»: Βάζουμε στο επίκεντρο την ανακούφιση του λαϊκού εισοδήματος με μείωση των δημοτικών τελών (με προοπτική μηδενισμού για τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες) και της ανταποδοτικότητας στις δημοτικές υπηρεσίες. Θα ιεραρχήσουμε τα έργα ουσίας όπως τα έργα πολιτικής προστασίας (αντισεισμικός έλεγχος στα σχολεία κλπ.) σχεδιάζοντας με επίκεντρο την γειτονιά και τις ανάγκες της.

Ερώτηση: Γιατί να σας ψηφίσουν οι δημότες του Παύλου Μελά;

Μάριος Παλάντζας, «Λαϊκή Συσπείρωση Παύλου Μελά»: Στους 5 δήμους που διοικήσαμε, όπως στην Πάτρα, ο λαός είδε το καθημερινό του στήριγμα στον κομμουνιστή δήμαρχο. Γιατί εμείς δεν κρύβουμε την αλήθεια. Γιατί εμείς αποδεδειγμένα είμαστε ανεξάρτητοι από τα οικονομικά συμφέροντα και τις κυβερνήσεις σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους. Γιατί την επόμενη μέρα των εκλογών ο λαός ξέρει ότι το ΚΚΕ δεν θα τον προδώσει.

Πηγή: ΑΠΕ

Βιογραφικό

palantzas2Παλάντζας Μάριος. Μηχανικός, 26 ετών.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και φοιτητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.

Υπήρξε μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου του Τμήματος Χωροταξίας.

Είναι στέλεχος του ΚΚΕ.